Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αργεντινή-Κολομβία 3-2 πεν. (1-1 κ.δ): Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες την έστειλε στον τελικό

Αργεντινή-Κολομβία 3-2 πεν. (1-1 κ.δ): Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες την έστειλε στον τελικό

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/7/2021 10:18
Η Αργεντινή επικράτησε με 3-2 στα πέναλτι (1-1 κ.δ.) της Κολομβίας και πήρε την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό όπου θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία (11/7). Ο τερματοφύλακας της «αλμπισελέστε» απέκρουσε 3 πέναλτι και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.

Ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ μόλις στο 7' έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, η Κολομβία όμως ισοφάρισε στο 61' και έστειλε το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί ο Εμιλιάνο Μαρτίνες έδειξε την κλάση του και πλέον αυτό που περίμεναν όλοι, έναν τελικό Βραζιλία-Αργεντινή έγινε πραγματικότητα.

Ο φορ της Ίντερ απείλησε αρχικά στο 4' με κεφαλιά αλλά τρία λεπτά μετά έπειτα από ασίστ του Μέσι άνοιξε το σκορ με σουτ μέσα από την περιοχή. Η Κολομβία προσπάθησε να απαντήσει άμεσα και είχε αμέσως μετά μία καλή στιγμή με τον Κουαδράδο και μέσα σε 1 λεπτό (36'-37') είχε δύο δοκάρια σε προσπάθειες των Μπάριος και Μίνα.

Στην επανάληψη οι «καφετέρος» βρήκαν την ισοφάριση με μία ωραία ενέργεια του Λουίς Ντίας στο 61' από εκεί και έπειτα όμως η «αλμπισελέστε» έχασε μεγάλες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη. Αρχικά ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ στο 73' είδε τον Μπάριος να του στερεί το γκολ πάνω στην γραμμή, τρία λεπτά μετά ο διαιτητής θα μπορούσε να καταλογίσει πέναλτι σε ανατροπή του Οταμέντι από τον Σάντσες και στο 81' ο Μέσι είχε δοκάρι.

Στην διαδικασία των πέναλτι ο Εμιλιάνο Μαρτίνες άρχισε να...μιλάει στους αντιπάλους του και αυτού του βγήκε σε καλό καθώς απέκρουσε τα πέναλτι των Σάντσες, Μίνα και Καρντόνα, με τον Ντε Πολ να αστοχεί μόνο για την Αργεντινή.

Η διαδικασία των πέναλτι

Κουαδράδο 0-1
Μέσι 1-1
Σάντσες απόκρουση Μαρτίνες 1-1
Ντε Πολ άουτ 1-1
Μίνα απόκρουση Μαρτίνες 1-1
Παρέδες 2-1
Μπόρχα 2-2
Λαουτάρο Μαρτίνες 3-2
Καρντόνα απόκρουση Μαρτίνες 3-2

Αργεντινή (Λιονέλ Σκαλόνι): Μαρτίνες, Μολίνα (46’ Μοντιέλ), Πετσέλα, Οταμέντι, Ταλιαφίκο, Ντε Πάουλ, Ροντρίγκες, Λο Σέλσο (56’ Παρέδες), Μέσι, Λαουτάρο, Γκονζάλες (67’ Ντι Μαρία)

Κολομβία (Ρεϊνάλδο Ρουέδα): Οσπίνα, Μουνιός, Μίνα, Σάντσες, Τεσίγιο (46’ Φάμπρα), Κουαδράδο, Μπάριος, Κουέγιαρ (46’ Τσάρα), Ντίας, Μπορέ (46’ Καρντόνα), Ζαπάτα (60’ Μπόρχα)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.