Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Ατιένθα

Αστέρας Τρίπολης: Ανακοίνωσε τον Ατιένθα

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
7/7/2021 12:08
Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης με κάθε επισημότητα είναι ο Πίτσου Ατιένθα, όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Αρκαδίας.

Στην ολοκλήρωση ακόμα μίας μεταγραφής προχώρησε ο Αστέρας Τρίπολης καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Πίτσου Ατιένθα. Ο 31χρονος στόπερ έμεινε ελεύθερος από την Σαραγόσα και έβαλε την υπογραφή του σε διετή συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ατιένθα αφήνει την Ισπανία, έχοντας 153 συμμετοχές στην 2η κατηγορία της χώρας του.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού ποδοσφαιριστή, Francisco Javier Atienza Valverde (Pichu). Γεννημένος στις 18 Ιανουαρίου 1990 στην πόλη Córdoba της Ισπανίας, ο Pichu Atienza αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2023 και επέλεξε τον αριθμό 18 για τη φανέλα του.

ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Atlético Madrid Β 67 (2)

Sevilla Atlético 65 (2)

Huesca 33 (2)

Hércules 66 (5)

Reus 73 (1)

Numancia 38 (2)

Zaragoza 42 (2)


"Αισθάνομαι πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Έχω αγωνστεί σε πολλές ομάδες στην Ισπανία, είναι η πρώτη φορά που θα αγωνιστώ σε άλλη χώρα και θέλω να γνωρίσω αυτή την καινούρια εμπειρία. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ πολύ γρήγορα στην Ελλάδα, να γνωρίσω έναν άλλον πολιτισμό και να απολαύσω που θα παίξω για μια τόσο μεγάλη ποδοσφαιρική ομάδα, για την οποία υπάρχει θαυμασμός".

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.