Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σαρλερουά - ΠΑΟΚ 0-2: Πρώτη νίκη με Ολιβέιρα (video)

Σαρλερουά - ΠΑΟΚ 0-2: Πρώτη νίκη με Ολιβέιρα (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
17/7/2021 16:24
Με τον Ολιβέιρα να ανοίγει λογαριασμό στο ντεμπούτο του, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Σαρλερουά και έδειξε σημάδια βελτίωσης μετά την ήττα στο φιλικό με την Αϊντχόβεν. Το άλλο γκολ ο Μουργκ.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-0 την βελγική Σαρλερουά στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Ο Νέλσον Ολιβέιρα έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του «Δικέφαλου Βορρά» περνώντας στο ματς στο δεύτερο μέρος και στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα βρήκε δίχτυα (47’) σκοράροντας με σουτ στην κίνηση έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μουργκ (89’) με ωραίο σουτ εκτός περιοχής.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επέλεξε ξανά την ομάδα με 4-2-3-1 και οι Θεσσαλονικείς πατούσαν καλύτερα στο πρώτο μέρος και μετά το πρώτο 20 λεπτό άρχισαν να δημιουργώντας καλές στιγμές. Στο 24’ το σουτ του Ζίβκοβιτς έπειτα από ωραία συνεργασία με τον Ουάρντα πέρασε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 32’ ο Σφιντέρσκι δεν κατάφερε να ευστοχήσει με σουτ από τη μεγάλη περιοχή. Δέκα λεπτά μετά ο Ζίβκοβιτς δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ από πλάγια θέση, ενώ στο 43’ η γυριστή κεφαλιά του Κρέσπο πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο δεύτερο μέρος ο Λουτσέσκου έριξε εναλλακτική ενδεκάδα και ότι δεν κατάφερε στο πρώτο μέρος η ομάδα του, το πέτυχε με το… καλησπέρα στην επανάληψη. Στο 47’ από την εκτέλεση κόρνερ του Μουργκ, ο Ολιβέιρα σκόραρε με ωραίο περίτεχνο πλασέ στην κίνηση, βρίσκοντας δίχτυα στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα. Ο ΠΑΟΚ έψαξε και δεύτερο γκολ και στο 64’ είχε καλή στιγμή με σουτ του Βρακά, αλλά ο αντίπαλος γκολκίπερ Κόφι αντέδρασε σωστά.

Σ’ εκείνο το σημείο η Σαρλερουά έψαξε αντίδραση και είχε δύο καλά σουτ με Ριμπέρο (65’) και Ζιλέ (72’) όμως ο Ζ. Ζίφκοβιτς ήταν σε ετοιμότητα. Ο ΠΑΟΚ κράτησε το μηδέν και στο 89’ πέτυχε δεύτερο γκολ με ωραίο σουτ του Μουργκ έξω από την περιοχή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Πασχαλάκης, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Εσίτι, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Καγκάβα, Ουάρντα, Σφιντέρσκι.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Ζ. Ζίβκοβιτς, Τέιλορ, Μιχάι, Μιχαηλίδης, Περέιρα, Νινούα, Τσιγγάρας, Μούργκ, Τζόλης (83’ Λάμπρου), Βρακάς, Ολιβέιρα.

Σαρλερουά: Κόφι, Κνέζεβιτς, Ντεσολέιλ (30’ Βασίνσκι), Ανδρέου, Ιλαϊμαχαρίτρα, Μοριόκα, Ζιλέ (77’ Χέντρικξ), Ζαρουρί, Καγιέμπε, Μπεντιά (61’ Ριμπέιρο), Τσατσούα (46’ Φαν Κλέμπουτ).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.