Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άγριο ξύλο στο Ατλέτικο Μινέιρο – Μπόκα Τζούνιορς, συνελήφθησαν παίκτες των Αργεντινών (video)

Άγριο ξύλο στο Ατλέτικο Μινέιρο – Μπόκα Τζούνιορς, συνελήφθησαν παίκτες των Αργεντινών (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
21/7/2021 17:39

Σε αστυνομικό τμήμα του Μπέλο Οριζόντε πέρασε το βράδυ η αποστολή της Μπόκα Τζούνιορς μετά τα σοβαρά επεισόδια που έλαβαν χώρα μετά το φινάλε του αγώνα με την Ατλέτικο Μινέιρο.

Ξέφυγε η κατάσταση μετά το παιχνίδι της Ατλέτικο Μινέιρο με την Μπόκα Τζούνιορς στο «Μινειράο» για τη φάση των «16» του Κόπα Λιμπερταδόρες. Η γηπεδούχος ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση στα πέναλτι εις βάρος των Αργεντινών, οι οποίοι φωνάζουν δικαιολογημένα για τη διαιτησία που τους ακύρωσε δύο γκολ μέσω VAR.

Μετά το παιχνίδι τα πνεύματα άναψαν, καθώς οι παίκτες της Μπόκα, όντας σε έξαλλη κατάσταση, άρχισαν να κυνηγούν τους αντιπάλους τους έξω από τα αποδυτήρια και να τους πετούν αντικείμενα, ενώ επιτέθηκαν και σε Βραζιλιάνους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με το αργεντίνικο Tyc Sports, ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέιρο, Σέρχιο Κοέλιο πήγε να προκαλέσει τους παίκτες της Μπόκα Τζούνιορς και μάλιστα πέταξε αντικείμενο (!) προς τους παίκτες.

Μετά τα όσα συνέβησαν, η αστυνομία συνέλαβε πέντε ποδοσφαιριστές της Μπόκα Τζούνιορς και άλλα τρία μέλη της αποστολής. Οι υπόλοιποι άνθρωποι της ομάδας κατευθύνθηκαν με τον πούλμαν στο αστυνομικό τμήμα όπου και πέρασαν τη νύχτα υπό την παρουσία της στρατιωτικής αστυνομίας.

Τα επεισόδια μετά το φινάλε του αγώνα:




Ο πρόεδρος της Ατλέτικο Μινέιρο έξω από τα αποδυτήρια της Μπόκα:




Τα στιγμιότυπα του αγώνα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.