Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φέγενορντ - ΠΑΟΚ 1-2: Σπουδαία φιλική νίκη για τον «Δικέφαλο του Βορρά» (video)

Φέγενορντ - ΠΑΟΚ 1-2: Σπουδαία φιλική νίκη για τον «Δικέφαλο του Βορρά» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2021 18:00
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 2-1 την Φέγενορντ στο τελευταίο του φιλικό επί ολλανδικού εδάφους και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο. Τζόλης (14’ πεν.) και Κούτσιας (52’) τα γκολ για τον «Δικέφαλο του Βορρά», προηγήθηκαν με Μπούρχερ (2’) οι γηπεδούχοι.

Σπουδαία φιλική νίκη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος επικράτησε με 2-1 της Φέγενορντ στο «Ντε Κάιπ», ανατρέποντας μάλιστα το σκορ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρέθηκε πίσω με το… καλημέρα στο ματς, αφού στο 3’ ο Λίνσεν έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Μπούρχερ με κεφαλιά από τη μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς. Η ομάδα του Λουτσέσκου έβγαλε αντίδραση, πίεζε ψηλά και στο 11’ κέρδισε πέναλτι με τον Ολιβέιρα, ο οποίος ανατράπηκε από τον γκολκίπερ των Ολλανδών. Ο Τζόλης ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Ο ΠΑΟΚ είχε δύο σημαντικές ευκαιρίες με Σβαμπ (32’) και Ζίβκοβιτς (35’) για ένα δεύτερο γκολ, αλλά παράλληλα κινδύνευσε σε τρεις περιπτώσεις από την Φέγενορντ, η οποία «χτυπούσε» κυρίως από την αριστερή πλευρά της άμυνας των Κυπελλούχων Ελλάδας. Κορυφαία φάση των Ολλανδών το δοκάρι με σουτ του Λίνσεν έξω από την περιοχή.

Οι «ασπρόμαυροι» ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο ξεκίνημα της επανάληψης, όταν στο 53’ ο Μούργκ έκανε το γύρισμα, ο γκολκίπερ της Φέγενορντ δεν έκανε καλή εκτίμηση και ο Κούτσιας από κοντά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα.

Η Φέγενορντ, που είναι σαφώς πιο έτοιμη αφού έχει ήδη δώσει ένα επίσημο παιχνίδι, προσπάθησε στα εναπομείναντα λεπτά να φτάσει στην ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ένα σουτ του Αντονούτσι στο 59’ που πέρασε άουτ και ένα πλασέ του Μπιλάμπο στο 66’ που έβγαλε χωρίς πρόβλημα ο Πασχαλάκης, ήταν οι μοναδικές μεγάλες φάσεις των γηπεδούχων και ο ΠΑΟΚ έφυγε με σπουδαία φιλική νίκη από το «Ντε Κάιπ».

Φέγενορντ: Μπάιλοου, Πέντερσεν (46’ Χέντρικς), Μπούρχερ, Σενέσι (46' Μπουχατάουϊ), Μαλάσια (46’ Μπόζενικ), Κοκτσού (46’ Σκόγκεν), Τιλ (46’ Ντίεμερς), Τόρνστραμ (46’ Χάρτιες), Λίνσεν (46’ Τζαχαμπάνκς), Μπάνις (46’ Μαρτσιάνο), Σινιστέρα (46’ Αντονούτσι).

ΠΑΟΚ: Ζ. Ζίβκοβιτς (46’ Πασχαλάκης), Ροντρίγκο (46’ Τέιλορ), Βαρέλα (61’ Μιχάι), Μιχαηλίδης, Περέιρα (46’ Βιεϊρίνια), Εσίτι (61’ Τσιγγάρας), Σβαμπ (60’ Κούρτιτς), Α. Ζίβκοβιτς (46’ Μουργκ), Καγκάβα, (61’ Βρακάς, 83’ Κωνσταντέλιας) Τζόλης (46’ Καντουρί), Ολιβέιρα (46’ Κούτσιας).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.