Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άλκμααρ – Παναθηναϊκός 3-0: Θέλει πολλή δουλειά (video)

Άλκμααρ – Παναθηναϊκός 3-0: Θέλει πολλή δουλειά (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/7/2021 19:50
Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 3-0 από την Άλκμααρ σε φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους, δείχνοντας πως χρειάζεται ακόμα αρκετή δουλειά. Κάρλσον (12’), Μποαντού (85’) και Ράιντερς (87’) τα γκολ των Ολλανδών, μόνο με Καρλίτος απείλησε το «τριφύλλι».

Μερικές μέρες μετά τη φιλική ισοπαλία με την Αλ Τααβόν (1-1) ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 3-0 από την Άλκμααρ στο δεύτερο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.

Οι «πράσινοι» παρουσίασαν κακό πρόσωπο, απέναντι πάντως σε μια πιο έτοιμη αντίπαλο, έχοντας παθητική εικόνα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν μόλις στο 12’ με τρομερό εναέριο τακουνάκι του Κάρλσον και συνέχιζαν να πιέζουν την εστία του «τριφυλλιού», με τον Διούδη να πραγματοποιεί δύο σημαντικές επεμβάσεις σε προσπάθειες των Σουγκαβάρα και Ρέιντερς.

Στο δεύτερο μέρος η Άλκμααρ ήταν αυτή που έφτασε ξανά κοντά πρώτη στο γκολ, όταν στο 65’ ο Χατζηδιάκος βρέθηκε σε θέση βολής έξω από τη μικρή περιοχή αλλά ο Ξενόπουλος αντέδρασε σωστά. Στην επόμενη φάση ήρθε και η πρώτη ευκαιρία του Παναθηναϊκού στο ματς με ένα σουτ του Καρλίτος που «έβγαλε» με τα πόδια ο αντίπαλος γκολκίπερ.

Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια ελέω και των πολλών αλλαγών, αλλά στο τελευταίο πεντάλεπτο η Άλκμααρ βρήκε δύο γκολ. Στο 85’ ο Μποαντού κέρδισε τις κόντρες και πλάσαρε εύστοχα για το 2-0, ενώ στο 87’ ο Ξενόπουλος δεν αντέδρασε σωστά σε σουτ του Ράιντερς και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του για το 3-0. Οι «πράσινοι» θα μπορούσαν πάντως να πετύχουν ένα γκολ στο 90’, με τον Καρλίτος να σημαδεύει το δοκάρι των Ολλανδών με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Άλκμααρ: Βέρχουλστ, Σουγκαβάρα, Χατζηδιάκος (87’ Μποουκέμα), Ίντι (46’ Λέτσχερτ), Ντε Βίτ (62’ Πόκου), Κάρλσον (62’ Αμπουκχλάλ), Εβγέν (62’ Μποαντού), Κλάσι (46’ Κουπμάινερς), Ρέιντερς, Όστινγκ, Γκούντμουσον (62’ Παυλίδης)

Παναθηναϊκός: Διούδης(64᾽ Ξενόπουλος), Χουάνκαρ (64᾽Χατζηθεοδωρίδης), Κώτσιρας (64᾽Σάντσες), Βέλεθ (64᾽ Σερπέζης), Σιδεράς (64᾽ Ρόμπι), Μαουρίσιο(56᾽ Αγιούμπ), Αλεξανδρόπουλος (64᾽ Αθανσακόπουλος), Νγκμπακοτό (56᾽ Καρλίτος), Σαβιέρ (46᾽ Αϊτόρ), Βιγιαφάνιες (64᾽ Καμπετσής), Μακέντα (59᾽ Ιωαννίδης)

Τα στιγμιότυπα:



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.