Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτη και καλύτερη η Εθνική Ανδρών στο πόλο (videos)

Ολυμπιακοί Αγώνες: Πρώτη και καλύτερη η Εθνική Ανδρών στο πόλο (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
2/8/2021 06:38
Η Εθνική Ανδρών πόλο νίκησε εύκολα τις ΗΠΑ με 14-5 στο πλαίσιο της πέμπτης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο και τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρώτου ομίλου.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία της Ουγγαρίας με την Ιταλία (5-5) και με τη νίκη του απέναντι στους Αμερικανούς «σφράγισε» την πρωτιά. Αντίπαλος στα προημιτελικά θα είναι το Μαυροβούνιο, το οποίο έχασε από τη Σερβία με 14-6 και έτσι θα βρει απέναντί του την Εθνική μας ομάδα.

Το σύνολο του Θοδωρή Βλάχου δεν είχε διάθεση για αστεία απέναντι στις ΗΠΑ οι οποίες είχαν δυσκολέψει έως τώρα όλες τις ομάδες που είχαν συναντήσει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η «γαλανόλευκη» προηγήθηκε με 4-1 στο φινάλε του πρώτου οκταλέπτου και δεν κοίταξε ποτέ ξανά πίσω.

Το φινάλε του δεύτερου κομματιού του αγώνα βρήκε την Εθνική Ανδρών να προηγείται 6-3 και να διατηρεί το σημαντικό πλεονέκτημα.

Και στη συνέχεια του αγώνα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε επίδειξη δύναμης. Στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου η Ελλάδα ήταν μπροστά με 11-5 και τα πάντα είχαν κριθεί.

Το τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού είχε διαδικαστικό χαρακτήρα, όμως η Ελλάδα δεν είχε διάθεση να αφήσει το πόδι από το γκάζι και στο φινάλε αναδείχθηκε νικήτρια με το εμφατικό με το 14-5.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 6-3, 11-5, 14-5

Ελλάδα (Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς 5, Σκουμπάκης 1, Καπότσης, Φουντούλης 4, Παπαναστασίου, Δερβίσης, Αργυρόπουλος 2, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γκιουβέτσης, Βλαχόπουλος 1.

ΗΠΑ (Ουντόβισιτς): Χόλαντ, Χούπερ, Βάβιτς, Ομπέρτ 2, Ντάουμπε, Τσουπίντο, Χάλοκ, Γούντχεντ, Μπόουεν 1, Στίβενσον 1, Σμιθ, Ίρβινγκ 1.

Δείτε videos:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.