Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Sportingbet: Προκριματικά Champions League με υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Sportingbet: Προκριματικά Champions League με υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/8/2021 11:01
Η «καρδιά» του ελληνικού ποδοσφαίρου χτυπά στα γήπεδα της Ευρώπης! Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα δώσουν τους πρώτους τους αγώνες απόψε, για τον 3 ο προκριματικό γύρο του Champions League και του Europa Conference League αντίστοιχα!

Πρώτος στο γήπεδο θα μπει ο ΠΑΟΚ. Ο «δικέφαλος» επιστρέφει και πάλι στην εποχή Ραζβάν Λουτσέσκου κι επίσημα, όσον αφορά το αγωνιστικό σκέλος. Ο Ρουμάνος τεχνικός κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας με τους Θεσσαλονικείς και την αγωνιστική περίοδο 2018-19 τους επανέφερε στην κορυφή του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Τώρα, κόντρα στη Μποέμιανς, ξεκινά το ευρωπαϊκό «ταξίδι», με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Europa Conference League. Ο ΠΑΟΚ, στις 19:45, θέλει στο Δουβλίνο να πάρει σκορ πρόκρισης, ενόψει του δεύτερου αγώνα στη Τούμπα!

Όλη η δράση του Europa Conference League στην Sportingbet.gr|21+Στις 22:00, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Λουντογκόρετς, στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τον 3 ο προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Πρωταθλητές Ελλάδας πέρασαν με επιτυχία τον πρώτο τους αντίπαλο, τη Νέφτσι. Δύο νίκες, αμφότερες με σκορ 1-0 εντός κι εκτός έδρας, έδωσαν την πρόκριση στο σύνολο του Πέντρο Μαρτίνς.

Η Λουντογκόρετς ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στα προκριματικά του Champions League από τον 1 ο γύρο! Εκεί, με δύο νίκες επί της Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ με 1-0, τόσο εντός όσο κι εκτός έδρας, πήρε το «εισιτήριο» της πρόκρισης. Στον 2 ο προκριματικό γύρο, στην έδρα της Μούρα στην Σλοβενία, ήρθε ισόπαλη χωρίς σκορ. Με τη νίκη στο Ράζγκαρντ με 3-1 ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση. Το σκορ σε αυτόν τον αγώνα άνοιξε ο Πιέρος Σωτηρίου. Ο Κύπριος φορ είχε αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό και παλιότερα. Συγκεκριμένα τη σεζόν 2016-17 για τον όμιλο του Europa League. Τότε, με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, είχε σκοράρει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και είχε δώσει μία ασίστ στο «ΓΣΠ».

Δεν έχεις χρόνο  να παρακολουθήσεις τα στοιχήματά σου; Το αυτόματο Cash Out* σου λύνει τα χέρια! |21+ * Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+. Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. * Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις