Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στη σέντρα με σούπερ αποδόσεις

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα στη σέντρα με σούπερ αποδόσεις

Συντάκτης: Agones team
Agones team
3/8/2021 11:08
Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Σε Δουβλίνο και Φάληρο «χτυπά» το ενδιαφέρον του ελληνικού ποδοσφαίρου, καθώς δύο εκπρόσωποί του αγωνίζονται απόψε για τον 3 ο προκριματικό γύρο των Europa Conference League και Champions League κατά σειρά.

Europa Conference League με υψηλές αποδόσεις και αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! |21+

Πρώτος χρονικά που θα πατήσει το γρασίδι είναι ο ΠΑΟΚ. Στις 19:45, ο Κυπελλούχος Ελλάδας αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Μποέμιανς. Ο «δικέφαλος» κάνει… ποδαρικό στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου στην Ιρλανδία. Παράλληλα, επίσημο ντεμπούτο… επιστροφής θα πραγματοποιήσει και ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Στο Δουβλίνο, ψάχνει σκορ πρόκρισης, ενόψει του δεύτερου αγώνα στη Τούμπα. Η Μποέμιανς ξεκίνησε από τον 1 ο γύρο της διοργάνωσης την πορεία της. Με μία ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας και μία νίκη 3-0 στο γήπεδο της απέκλεισε την Στγιάρναν από την Ισλανδία. Στη συνέχεια, με δύο νίκες άφησε εκτός διοργάνωσης την Ντουντελάνζ.Οι αγώνες των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων με ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Στις 22:00, γίνεται η πρώτη σέντρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ο Ολυμπιακός βρίσκει απέναντι του την επικίνδυνη Λουντογκόρετς. Η ομάδα από την Βουλγαρία κατάφερε να προκριθεί στον 3 ο προκριματικό γύρο του Champions League με τρεις νίκες, οι δύο χωρίς να δεχθεί γκολ και με μία ισοπαλία (0-0). Σταρ της ομάδας ο σέντερ φορ, Κίριλ Ντεσπότοφ των 4 γκολ και 2 ασίστ την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Παλιός… γνώριμος των «ερυθρόλευκων» ο Κύπριος επιθετικός Πιέρος Σωτηρίου. Ο Ολυμπιακός είχε αντιμετωπίσει στο παρελθόν τον φορ των Βούλγαρων όταν εκείνος αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ. Τότε, ο Σωτηρίου σε δύο αγώνες μέτρησε 1 γκολ και 1 ασίστ!

Champions League με ακόμα περισσότερες επιλογές! |21+

21+.Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114. Ρυθμιστής Εμπορικής Επικοινωνίας: ΕΕΕΠ. Υπεύθυνο Παιχνίδι. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.