Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Στον Ιωνικό ο Μαχαίρας, επιστρέφει για τη Β' ομάδα ο Ιατρούδης

ΑΕΚ: Στον Ιωνικό ο Μαχαίρας, επιστρέφει για τη Β' ομάδα ο Ιατρούδης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/8/2021 18:17
Στον Ιωνικό θα αγωνιστεί την προσεχή σεζόν ο Θεοδόσης Μαχαίρας ως δανεικός, την ώρα που επιστρέφει από την ομάδα της Νίκαιας στην ΑΕΚ ο Γιάννης Ιατρούδης για να ενισχύσει τη δεύτερη ομάδα του συλλόγου που θα παίξει στη Σούπερ Λιγκ 2.

Όσον αφορά τον Μαχαίρα, ο 21χρονος εξτρέμ είχε πάρει αρκετές συμμετοχές με τη φανέλα της Ένωσης την περσινή σεζόν. Παρ' όλα αυτά δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Γι' αυτόν το λόγο αποφασίστηκε να παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού στον Ιωνικό προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Μάλιστα προτιμήθηκε να δοθεί στους Νικαιώτες παρά σε κάποια ομάδα του εξωτερικού.

Από εκεί και πέρα ο Γιάννης Ιατρούδης είχε παραχωρηθεί πρόσφατα στον ίδιο σύλλογο δανεικός, όμως αποφασίστηκε να επιστρέψει άμεσα για τη Β' ομάδα.

Παράλληλα αναμένονται και οι μεταγραφικές κινήσεις της Ένωσης που ως γνωστόν βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Κλεμάν Μισελέν και τη Λανς για τον βετεράνο δεξιό μπακ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Ιωνικός, ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της συνεργασίας της με τον Θεοδόση Μαχαίρα, ο οποίος αποκτήθηκε με την μορφή δανεισμού από την ΑΕΚ για έναν χρόνο.

Ο Θεοδόσης Μαχαίρας, που αγωνίζεται ως εξτρέμ, γεννήθηκε στις 9 Μαΐου του 2000 στη Λέρο. Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, με την φανέλα του οποίου πραγματοποίησε 23 συμμετοχές, σκοράροντας εννέα φορές και το καλοκαίρι του 2018 εντάχθηκε στην Ακαδημία της ΑΕΚ.

Τον Φεβρουάριο του 2020 υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2023 και λίγες μέρες αργότερα (1/3/2020) πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της ΑΕΚ, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Πανιώνιο. Την περσινή σεζόν (2020/2021) σημείωσε 25 συμμετοχές σε Super League, Κύπελλο και Europa League, έχοντας 1 γκολ και 2 ασίστ. Είναι διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Κ18, Κ20 και Κ21.

Στο πλαίσιο της παρουσίασης του, ο Θεοδόσης Μαχαίρας τόνισε στο ionikosfc: «Είναι ιδιαίτερη η χαρά μου που θα αγωνιστώ στον Ιωνικό. Μια πολύ ιστορική ομάδα, με κόσμο και διακρίσεις. Αυτή η χρονιά για εμένα είναι μια ευκαιρία και ελπίζω να δώσω το καλύτερο δυνατό. Στόχος μου είναι να καταφέρω μέσα από τα παιχνίδια να εξελιχθώ και φυσικά πάνω απ’ όλα, να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις τον Ιωνικό να έχει μια γρήγορη παραμονή και να πετύχει τους στόχους του».

Η οικογένεια της ΠΑΕ Ιωνικός καλωσορίζει τον Θεοδόση Μαχαίρα και του εύχεται υγεία, δύναμη και κάθε επιτυχία με το Αστέρι στο στήθος.

*Η ΠΑΕ Ιωνικός επίσης, εύχεται καλή συνέχεια στον Γιάννη Ιατρούδη ο οποίος επιστρέφει στην ΑΕΚ».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.