Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μίλαν – Παναθηναϊκός 2-1: Τον «λύγισε» ο Ζιρού (video)

Μίλαν – Παναθηναϊκός 2-1: Τον «λύγισε» ο Ζιρού (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
15/8/2021 00:10
Ο Παναθηναϊκός γνώρισε φιλική ήττα με 2-1 από την Μίλαν στην Τεργέστη, με τους «πράσινους» να «πληγώνονται» από τον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος πέτυχε δύο γκολ (16’, 43’) ενώ είχε κι ένα δοκάρι. Μείωσαν στο 77’ με τον Ιωαννίδη οι «πράσινοι».

Σ’ ένα παιχνίδι που του έδωσε την ευκαιρία να μετρήσει δυνάμεις, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από την Μίλαν στην Τεργέστη, πληρώνοντας τις αμυντικές του αδυναμίες.

Οι «ροσονέρι» μπήκαν ορεξάτα στο ματς και πήραν από νωρίς το προβάδισμα χάρη σε συνδυασμό δύο πρώην παικτών της Τσέλσι. Στο 16’ ο Τομόρι έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Ζιρού, αυτός έφυγες την πλάτη της πράσινης άμυνας και με πλασέ στην κίνηση «έγραψε» το 1-0.

Από το 20’ έως το 30’-35’ οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς πήραν την κατοχή και προσπαθήσουν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, χωρίς όμως να δημιουργούν κάποια αξιόλογη ευκαιρία. Η Μίλαν ανέβασε ξανά ρυθμούς στη συνέχεια και στο 43’ πέτυχε και δεύτερο γκολ με πανομοιότυπο τρόπο. Αυτή τη φορά ήταν ο Σαράμπρια που έβγαλε βαθιά μπαλιά για τον Ζιρού, με τον Γάλλο να σκοράρει με κεφαλιά, κάνοντας δύο τα τέρματα των Μιλανέζων.

Ο Ζιρού θα μπορούσε να πετύχει και χατ-τρικ αλλά το σουτ του στο 59’ απέναντι από τον Διούδη σταμάτησε στο δοκάρι. Η Μίλαν ήταν πολύ πιεστική στο ξεκίνημα της επανάληψης κι εκτός από δοκάρι είχε άλλες 2-3 καλές στιγμές με σουτ των Ρέμπιτς (51’) και Καλάμπρια (53’, 64’).

Από το 60’ και μετά η Μίλαν προχώρησε σε πολλές αλλαγές και ο Παναθηναϊκός κέρδισε μέτρα στο γήπεδο. Μάλιστα στο 77’ κατάφερε να μειώσει με τον Ιωαννίδη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Ταταρουσάνου, του έκλεψε τη μπάλα και την έστειλε στα δίχτυα του Ρουμάνου γκολκίπερ. Ένα μακρινό σουτ του Κρούνιτς στο 86’ που δεν ανησύχησε τον Ξενόπουλο ήταν η μοναδική αξιόλογη φάση στη συνέχεια και το 2-1 υπέρ της Μίλαν έμεινε ως το τελικό σφύριγμα.

Μίλαν: Μανιάν (71' Ταταρουσάνου) Καλάμπρια (71' Καλούλου) Κιάερ (62' Μαλντίνι), Τομόρι (62' Ντίας), Ερναντές (72' Καστιγιέχο) Σαλεμάκερς (72' Μπαλό - Τουρέ) Κρούνιτς (83' Καπόνε), Τονάλι (62' Ρομανιόλι), Λεάο (62' Μπενασέρ), Ζιρού (62' Πομπέγκα), Ρέμπιτς (62' Γκάμπια)

Παναθηναϊκός: Διούδης (85' Ξενόπουλος), Κώτσιρας, Βέλεθ (82' Σάρλια), Σιδεράς, Χουάνκαρ (82' Χατζηθεοδωρίδης), Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο (76' Καρλίτος), Ρούμπεν, Χατζηγιοβάνης (46' Ενγκμπακοτό), Βιγιαφάνιες (46' Αγιούμπ), Μακέντα (46' Ιωαννίδης)


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.