Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτο «ξύλο» μεταξύ παικτών της Μαρσέιγ και οπαδών της Νις! (video)

Απίστευτο «ξύλο» μεταξύ παικτών της Μαρσέιγ και οπαδών της Νις! (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/8/2021 23:39
Πανικός κατά τη διάρκεια του ντέρμπι της Νις με τη Μαρσέιγ, καθώς στο 75' διακόπηκε μετά από συμπλοκή μεταξύ παικτών και οπαδών. Σχεδόν 90 λεπτά μετά τη διακοπή, ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο ματς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν βγήκαν ποτέ και τα πάντα θα κριθούν στις γαλλικές δικαστικές αίθουσες.

Το κλίμα ήταν ήδη τεταμένο, καθώς σε κάθε εκτέλεση κόρνερ των φιλοξενούμενων, έπεφταν αντικείμενα προς το μέρος των ποδοσφαιριστών των Μασσαλών.

Η κατάσταση όμως ξέφυγε περίπου στο 75'. Η Μαρσέιγ κέρδισε κόρνερ και ο Ντμίτρι Παγέτ προσπάθησε να πάει στο σημαιάκι για να το εκτελέσει.

Ένα μπουκάλι τον βρήκε και τον έριξε κάτω, όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή των όσων θα ακολουθούσαν. Ο βετεράνος εξτρέμ όταν σηκώθηκε εκτόξευσε δύο μπουκάλια προς την πλευρά των οπαδών της Νις.

Αυτή ήταν η «σπίθα» για να ξεφύγει εντελώς η κατάσταση. Εξαγριωμένοι οπαδοί μπήκαν στο γήπεδο και χτύπησαν τον Παγέτ, ενώ ήρθαν στα χέρια και με άλλους ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων.

Η κατάσταση ξέφυγε για περίπου ένα τρίλεπτο με αρκετό «ξύλο» σε πολλά σημεία του γηπέδου. Μεταξύ των πρωταγωνιστών ήταν και τα δύο τεχνικά επιτελεία.

Πρώτος από το γήπεδο αποχώρησε ο Κάσπερ Ντόλμπεργκ της Νις, με τον Δανό να έχει πετύχει το μοναδικό γκολ του αγώνα μέχρι εκείνο το σημείο.

Μάλιστα τραυματίστηκε ένας οπαδός των γηπεδούχων που χτύπησε κατά την εισβολή και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο!

Τελικά ο διαιτητής Μπενουά Μπαστιέν αποφάσισε να διακοπεί η αναμέτρηση κι άπαντες περίμεναν την οριστική εξέλιξη.

Περίπου 75 λεπτά αργότερα ο ρέφερι αποφάσισε να συνεχιστεί το παιχνίδι και να ολοκληρωθεί, την ώρα που οι άνθρωποι της Μαρσέιγ είχαν καταγγείλει ότι τρεις παίκτες τους ήταν τραυματίες κι αρνούνταν να επιστρέψουν στο χορτάρι.

Η Μαρσέιγ δεν βγήκε ποτέ για να συνεχιστεί το παιχνίδι, ο διαιτητής έβαλε την μπάλα στο σημαιάκι του κόρνερ για να αρχίσει ξανά η αναμέτρηση, όμως με τους φιλοξενούμενους απόντες το ματς ολοκληρώθηκε.

Το παιχνίδι πήγε στη Νις αρχικά, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσει μία νέα «μάχη» στα δικαστήρια για να φανεί ποια θα είναι η τελική έκβαση του ματς και οι τιμωρίες.

Δείτε το video:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.