Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ριέκα - ΠΑΟΚ 0-2: Επαγγελματική πρόκριση στην Κροατία (video)

Ριέκα - ΠΑΟΚ 0-2: Επαγγελματική πρόκριση στην Κροατία (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
26/8/2021 22:58
Ο ΠΑΟΚ ήταν σοβαρός στον επαναληπτικό των πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ με τη Ριέκα εκτός έδρας και πήρε τη δίκαιη νίκη-πρόκριση με 2-0.

Είχε προηγηθεί η ισοπαλία 1-1 πριν από μία εβδομάδα στην Τούμπα, με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πάντως να μην έχει διάθεση για αστεία.

Αυτό σημαίνει ότι ο «δικέφαλος του Βορρά» θα μπει στην κληρωτίδα την Παρασκευή (27/8) για να μάθει τους αντιπάλους στη φάση των ομίλων της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA.

Τα γκολ της νίκης για την ελληνική ομάδα σημείωσαν ο Ελ Καντουρί και ο Μουργκ στο 11ο και στο 80ο λεπτό αντίστοιχα.

Απόλυτη κυριαρχία των «ασπρόμαυρων» με δοκάρια και γκολ

Ο ΠΑΟΚ έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του και στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης στάθηκε άτυχος σε δύο περιπτώσεις. Ο Σβαμπ εξαπέλυσε έναν «κεραυνό» και η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι, μερικά δευτερόλεπτα αργότερα ο Ελ Καντουρί σούταρε μέσα από την περιοχή και η κατάληξη της προσπάθειάς του ήταν ξανά το δοκάρι της εστίας των γηπεδούχων.

Στο 11' όμως η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε δίκαια το προβάδισμα. Ο Σβαμπ έκανε ωραία κάθετη πάσα στον Ελ Καντουρί κι αυτός με προβολή έβαλε την ελληνική ομάδα σε θέση «οδηγού».

Οι γηπεδούχοι απείλησαν σε δύο περιπτώσεις στη συνέχεια, αλλά στο 41' ο Ελ Καντουρί ήταν εκείνος που σημάδεψε για τρίτη φορά το δοκάρι. Το πρώτο μέρος πάντως ολοκληρώθηκε με τους Θεσσαλονικείς να προηγούνται 1-0.

Το τελείωσε οριστικά με Μουργκ

Στην επανάληψη ήταν φανερό ότι ο ΠΑΟΚ ήθελε να ρίξει το ρυθμό και να τελειώσει το παιχνίδι και μαζί την πρόκριση χωρίς προβλήματα.

Άφησε την κατοχή στους αντιπάλους του αλλά αυτή ήταν ανούσια. Η μοναδική καλή στιγμή που καταγράφηκε ήταν ένα σουτ του Σελάχι στο 55' που πέρασε δίπλα από την εστία του Πασχαλάκη.

Στη συνέχεια οι «ασπρόμαυροι» περίμεναν απλώς την ευκαιρία για να «καθαρίσουν» το ματς. Τη βρήκαν στο 80' με τον Μουργκ να αποδεικνύεται «χρυσή» αλλαγή και να σκοράρει για το 0-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Πλέον ο ΠΑΟΚ θα μπει στην κληρωτίδα της φάσης των ομίλων του νεοσύστατου Κόνφερενς Λιγκ την Παρασκευή (27/8).

Ριέκα (Γκόραν Τόμιτς): Πρσκάλο, Τόμετσακ, Εσκοβάλ, Κρέσιτς, Γκάλοβιτς, Βούκσεβιτς, Ισάχ, Πάβισιτς, Λεπινίτσα, Αμπέμ, Ντρμπιτς (84' Ομπρεγκόν).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σβαμπ (90+3 Αουγκούστο), Κούρτιτς (76' Εσίτι), Καντουρί, Α. Ζίβκοβιτς, Μπίσεσβαρ (75' Καγκάβα), Σβιντέρσκι.

Δείτε τις σπουδαιότερες φάσεις του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.