Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Απίστευτο σκηνικό στο Βραζιλία-Αργεντινή! Η αστυνομία έκανε «ντου», οριστική διακοπή στο παιχνίδι!

Απίστευτο σκηνικό στο Βραζιλία-Αργεντινή! Η αστυνομία έκανε «ντου», οριστική διακοπή στο παιχνίδι!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
5/9/2021 23:06
Σκηνικά που όμοια τους δεν έχουμε ζήσει στο ποδόσφαιρο και δη σε τόσο προβεβλημένα παιχνίδια, συνέβησαν στο Βραζιλία-Αργεντινή εκεί όπου η αστυνομία εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο για να συλλάβει 4 παίκτες της «αλμπισελέστε»!

Το ντέρμπι μεταξύ της Βραζιλίας και της Αργεντινής διεκόπη μόλις στο 6ο λεπτό καθώς η αστυνομία της Βραζιλίας μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να σταματήσει το παιχνίδι και να συλλάβει τέσσερις παίκτες της Αργεντινής, οι οποίο κανονικά δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο

Συγκεκριμένα οι Εμιλιάνο Μαρτίνες (Άστον Βίλα), Τζιοβάνι λο Τσέλσο (Τότεναμ), Κριστιάν Ρομέρο (Τότεναμ) και Εμιλιάνο Μπουενδία (Άστον Βίλα) που αγωνίζονται στην Premier League δεν είχαν το δικαίωμα να βρεθούν εξαρχής στην Βραζιλία, καθώς η Αγγλία απαγορεύει τα ταξίδια σε χώρες που βρίσκονται στην «κόκκινη» λίστα λόγω κορωνοϊού.

Οι τρεις μάλιστα εξ αυτών βρισκόντουσαν στην βασική ενδεκάδα και το σκηνικό που ακολούθησε στον αγωνιστικό χώρο πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Οι αστυνομικές και υγειονομικές αρχές της Βραζιλίας σταμάτησαν το παιχνίδι, οι παίκτες της «αλμπισελέστε» ενοχλημένοι έφυγαν για τα αποδυτήρια και τελικά το παιχνίδι διακόπηκε οριστικά!

Πραγματικά αδιανόητα σκηνικά και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η τελική έκβαση του αγώνα αλλά και τι τιμωρίες θα υπάρξουν.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.