Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ο ΟΦΗ «μπλόκαρε» τον Άρη στο «Βικελίδης» (video)

Super League Interwetten: Ο ΟΦΗ «μπλόκαρε» τον Άρη στο «Βικελίδης» (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
13/9/2021 21:36
Ο Άρης έμεινε στο 0-0 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» απέναντι στον ΟΦΗ σε ένα παιχνίδι χωρίς μεγάλες ευκαιρίες. Οι «κίτρινοι» ήταν αυτοί που προσπάθησαν να παίξουν ποδόσφαιρο, οι Κρητικοί είχαν ξεκάθαρα στο μυαλό τους πρώτα να κρατήσουν το μηδέν και είναι χαρακτηριστικό ότι δεν είχε ούτε μία τελική προσπάθεια σε όλο το ενενηντάλεπτο.

Οι γηπεδούχοι δεν μπόρεσαν να διασπάσουν την αντίπαλη άμυνα, δεν είχαν κάποια τεράστια ευκαιρία και ο ΟΦΗ πήρε έναν βαθμό χωρίς ωστόσο να απειλήσει ο ίδιος.

Δυνατό ξεκίνημα και υπεροχή Άρη

Το παιχνίδι ξεκίνησε έχοντας γρήγορο ρυθμό με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποια κλασική ευκαιρία αλλά να βγαίνουν μπροστά. Ο Σούντγκρεν στο 2' βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στα δεξιά αλλά το σουτ που επιχείρησε κόντραρε πάνω στον Κορβέση και κατέληξε κόρνερ. Οι Κρητικοί ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και απείλησαν με τον Καστάνιος την ώρα που Καμαρά ήταν ιδιαίτερα κινητικός στην κορυφή της επίθεσης των γηπεδούχων. Στο 11' ο Άρης απείλησε με τον Μπρούνο Γκάμα από πλάγια θέση, ο οποίο έκανε κάτι σαν σέντρα-σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ.



Ο Άρης με την ταχύτητα των παικτών του προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα των Κρητικών αλλά υστερούσε στην τελική απόφαση καθώς στο 22' ο Μαντσίνι βγήκε ωραία από τα δεξιά αλλά δεν έσπασε σωστά τη μπάλα και στη συνέχεια του σουτ του Μπερτόγλιο δεν ήταν ικανό να ανησυχήσει τον Επασί.

Οι γηπεδούχοι πίεζαν ψηλά, ψάχνοντας κάποιο λάθος και στο 33' ο Καμαρά έκλεψε την μπάλα από τον Πασαλίδη, μπήκε κατά μέτωπο στην εστία αλλά το πλασέ του έφυγε δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του ΟΦΗ.



Η εικόνα του πρώτου μέρους έδειχνε ένα πιο κινητικό Άρη, ο οποίος όμως δεν είχε σωστές επιλογές στην επίθεση την ώρα που ο ΟΦΗ αμυνόταν σωστά και απλά περίμενε να βρει τους κατάλληλους χώρους για να επιτεθεί.

Ανούσια υπεροχή και όλα μηδέν

Ο ρυθμός στο ξεκίνημα της επανάληψης δεν ήταν ο ίδιος, η τακτική των δύο ομάδων όμως παρέμενε αναλλοίωτη. Ο Άρης είχε την κατοχή, κυκλοφορούσε την μπάλα αλλά αδυνατούσε να βρει διαδρόμους προς την εστία του Επασί. Ο Μάντζιος πέρασε στο παιχνίδι τον Ιτούρμπε που φάνηκε από την αρχή πως θέλει να πάρει προσπάθειες και στο 69' είχε ένα άστοχο σουτ.

Ο ΟΦΗ είχε ξεκάθαρους αμυντικούς προσανατολισμούς στο παιχνίδι, δεν μπορούσε να «χτίσει» επίθεση στο 2ο μέρος αλλά κρατούσε μακριά από την εστία του τον Άρη. Ο Μπερτόγλιο με μία κεφαλιά στο 77' είχε άλλη μία τελική για τους γηπεδούχους οι οποίοι είχαν την καλύτερη τους στιγμή στο 83'. Ο Ιτούρμπε εκτέλεσε το φάουλ από τα δεξιά, ο Εντιαγέ έπιασε την γυριστή κεφαλιά όμως ο Επασί απομάκρυνε σε κόρνερ.



Το παιχνίδι δεν είχε να δείξει κάτι άλλο ως το τέλος, ο Μάνος με μία κεφαλιά στο 95' προσπάθησε να δώσει το γκολ της νίκης στην ομάδα του αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι οι Θεσσαλονικείς δεν εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους και έμειναν στο 0-0 απέναντι σε έναν μαχητικό ΟΦΗ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.