Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ:  Ματσάρα στο «Άνφιλντ» με νικήτρια την Λίβερπουλ, εντυπωσιακοί Σίτι-Άγιαξ και κυνική Ρεάλ (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Ματσάρα στο «Άνφιλντ» με νικήτρια την Λίβερπουλ, εντυπωσιακοί Σίτι-Άγιαξ και κυνική Ρεάλ (videos)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/9/2021 00:10
Σε μία «χορταστική» βραδιά στο Τσάμπιονς Λιγκ που σημειώθηκαν συνολικά 28 γκολ στα 8 παιχνίδια, ξεχώρισε η μεγάλη νίκη της Λίβερπουλ με επί της Μίλαν με 3-2 σε ένα παιχνίδι με δύο ανατροπές αλλά και το εντυπωσιακό 6-3 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Λειψίας.

Ο Άγιαξ ήταν καταιγιστικός στην έδρας της Σπόρτινγκ στην Λισαβόνα και πήρε τη νίκη με 5-1 την ώρα που η Παρί Σεν Ζερμέν τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Κλαμπ Μπριζ και έμεινε στο 1-1.

Η Σέριφ έκανε την μεγάλη έκπληξη και με πρωταγωνιστή τον Αθανασιάδη που κράτησε για άλλη μία φορά ανέπαφη την εστία του επικράτησε με 2-1 της Σαχτάρ Ντόνετσκ ενώ η Ντόρτουντ απέδρασε με το διπλό (2-1) από την Τουρκία και την Μπεσίκτας.

Η Ρεάλ με ένα γκολ στο τέλος κέρδισε 1-0 την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο ενώ στο μοναδικό παιχνίδι χωρίς γκολ στην βραδιά, Ατλέτικο και Πόρτο έμειναν στο 0-0 στη Μαδρίτη.

1ος όμιλος: «Διαστημική» Σίτι, «γκέλα» με το καλημέρα σας η Παρί

Η Μάντσεστερ Σίτι «σκόρπισε» την Λειψία στην Αγγλία καθώς επιβλήθηκε των Γερμανών με το εμφατικό 6-3. Ένα αυτογκόλ και τα τέρματα των Άκε, Μαχρέζ, Γκρίλις, Κανσέλο και Γκαμπριέλ Ζεσούς έφεραν τα 6 γκολ για τους «Πολίτες» την ώρα που ο Ενκουκού έκανε χατ τρικ για τους «Κόκκινους Ταύρους».

Η Παρί Σεν Ζερμέν με τον Μέσι στην βασική της ενδεκάδα δυσκολεύτηκε αρκετά στο Βέλγιο απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ και έμεινε στο 1-1, με τον Ερέρα να της δίνει το προβάδισμα αλλά τον Βανάκεν να ισοφαρίζει.





2ος όμιλος: Τρομερό ματς στο «Άνφιλντ», όλα μηδέν στη Μαδρίτη

Η Λίβερπουλ σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι έκανε την ανατροπή στην ανατροπή απέναντι στη Μίλαν και πήρε τη νίκη με 3-2. Ο Τομόρι με αυτογκόλ της έδωσε το προβάδισμα, η Μίλαν μέσα σε ένα λεπτό με τους Ρέμπιτς και Ντίαζ έκανε το 1-2 αλλά στην επανάληψη Σαλάχ και Χέντερσον χάρισαν τη νίκη στο σύνολο του Κλοπ.

Στην Μαδρίτη σε ένα κλειστό παιχνίδι, Ατλέτικο και Πόρτο έμειναν στο 0-0.





3ος όμιλος: Σημαντικά «διπλά» για Ντόρτμουντ και Άγιαξ

Η Ντόρτμουντ μπορεί να μην εντυπωσίασε με την απόδοση της αλλά πήρε τη νίκη στην Τουρκία με 2-1 απέναντι στην Μπεσίκτας με σκόρερ τους Μπέλιγχαμ και Χάαλαντ. Ο Άγγλος μέσος ήταν από τους κορυφαίους της αναμέτρησης, μείωσε η Μπεσίκτας με τον Μοντέρο στις καθυστερήσεις. Ο Άγιαξ έκανε ιδανικό ξεκίνημα στη Λισαβόνα και με 2 γκολ του Αλέ στην αρχή έδειξε ποιος είναι το αφεντικό απέναντι στην Σπόρτινγκ της οποίας τελικά επικράτησε με 5-1.





4ος όμιλος: Μεγάλη νίκη της πρωτάρας Σέριφ, λύτρωση στο τέλος για την Ρεάλ

Η Σέριφ των Αθανασιάδη και Κολοβού οι οποίοι έπαιξαν βασικοί έκανε την έκπληξη και επικράτησε με 2-0 της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Τραορέ και ο Γιανσανέ πέτυχαν τα γκολ των γηπεδούχων, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να είναι από τους καλύτερους παίκτες της αναμέτρησης. Η Ρεάλ Μαδρίτης με ένα γκολ του Ροντρίγκο στο 89' έκαμψε την αντίσταση της Ίντερ και ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις της στην διοργάνωση.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.