Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Άρης - Παναθηναϊκός 1-0: Έκαναν σεφτέ με Καμαρά οι «κίτρινοι» (videos)

Άρης - Παναθηναϊκός 1-0: Έκαναν σεφτέ με Καμαρά οι «κίτρινοι» (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/9/2021 22:28
Στο μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής της Super League Interwetten, ο Άρης νίκησε 1-0 τον Παναθηναϊκό και πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι «κίτρινοι» πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα χάρη στο γκολ του Καμαρά στο 10ο λεπτό του αγώνα και πλέον βρίσκονται στους -2 βαθμούς, την ώρα που οι «πράσινοι» απογοήτευσαν για δεύτερο σερί εκτός έδρας ματς όπου έχασαν με τον ίδιο τρόπο όπως το περασμένο Σάββατο από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα.

Το «τριφύλλι» «κόλλησε» για δεύτερο σερί ματς στους 3 βαθμούς και ήταν φλύαρο επιθετικά χωρίς να μπορέσει να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες.

Γρήγορο προβάδισμα για τον Άρη με τον Καμαρά

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Άρη να βρίσκει ένα γρήγορο γκολ με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου. Μετά από αδύναμο βολέ του Διούδη, οι γηπεδούχοι πήραν την μπάλα στη μεσαία γραμμή ο Καμαρά την έδωσε στον Μπερτόλιο ο οποίος μπήκε από τα αριστερά στην περιοχή και γύρισε παράλληλα κι αδύναμα. Ο γκολκίπερ των «πράσινων» ήταν κάκιστα τοποθετημένος και ο επερχόμενος Καμαρά με το πρώτο του επίσημο γκολ με τη φανέλα της ομάδας της Θεσσαλονίκης άνοιξε το σκορ.

Οι παίκτες του Άκη Μάντζιου είχαν τον έλεγχο στη συνέχεια μέχρι το εικοσάλεπτο, με τους φιλοξενούμενους να ανεβάζουν σιγά-σιγά την απόδοσή τους. Στο 23' ο Παναθηναϊκός πλησίασε στην ισοφάριση, όμως ο Ιωαννίδης αμαρκάριστος από τη μικρή περιοχή αστόχησε μετά από σέντρα του Χατζηγιοβάνη.

Δύο λεπτά αργότερα μετά από εκτέλεση φάουλ του τελευταίου και κεφαλιά του Ιωαννίδη, ο Κουέστα πραγματοποίησε σημαντική επέμβαση. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια με το «τριφύλλι» να έχει τον έλεγχο αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα. Στο 44' καταγράφηκε η τελευταία καλή φάση, με τον Βιτάλ να προσπαθεί να «κρεμάσει» τον Κουέστα και τον Ισπανό γκολκίπερ να αποκρούει σταθερά.

Καλύτερος και δίκαιος νικητής ο Άρης

Στο 50' ο Άρης απείλησε για πρώτη φορά στην επανάληψη και δεύτερη σε ολόκληρο το ματς μετά το γκολ, όμως το σουτ του Μαντσίνι έφυγε ελάχιστα άουτ.

Ο Παναθηναϊκός δεν δημιουργούσε και γι' αυτόν το λόγο προχώρησε σε αλλαγές ο κόουτς Γιοβάνοβιτς. Στο 59' και το 63' οι «κίτρινοι» είχαν δύο καλές στιγμές με τον Εντιαγέ και τον Σάσα να είναι άστοχοι μέσα από την περιοχή.

Στο 75' καταγράφηκε η πρώτη απειλή από πλευράς φιλοξενούμενων με την κεφαλιά του Ιωαννίδη από κόρνερ του Βιτάλ να σταματάει στον Κουέστα.

Τίποτα δεν άλλαξε στο τελευταίο κομμάτι της αναμέτρησης με τον Άρη να πανηγυρίζει το «τρίποντο» με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Παπαπέτρου.

Άρης: (Άκης Μάντζιος): Κουέστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Τζέγκο, Σάσα (91' Ματίγια), Μπερτόλιο (46' Εντιαγέ), Μαντσίνι (82' Ιτούρμπε), Γκάμα (71' Γκαρσία), Καμαρά.

Παναθηναϊκός: (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Διούδης, Κώτσιρας, Βέλεθ, Πούγγουρας (87' Λούντκβιστ), Χουανκάρ, Αλεξανδρόπουλος (61' Μαουρίσιο), Ρούμπεν, Βιγιαφάνιες (61΄Παλάσιος), Βιτάλ, Χατζηγιοβάνης (72' Καρλίτος), Ιωαννίδης (87' Μακέντα)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.