27/9/2021 15:09

Ατρόμητος – Άρης με 0% γκανιότα* στο Pamestoixima.gr! O(*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ατρόμητος – Άρης με 0% γκανιότα* στο Pamestoixima.gr! O(*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)
Αφήσαμε πίσω μας ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο και μερικές ώρες πριν μπούμε στη νέα ευρωπαϊκή εβδομάδα, η δράση συνεχίζεται με σημαντικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Δευτέρας (27/09)! Φυσικά, η δράση γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική με το Extreme September να συνεχίζεται στο Pamestoixima.gr! Η προσφορά* έχει μπει μάλιστα στην τελική ευθεία!

Επιστροφή* χρημάτων ΟΛΟ τον μήνα στο Pamestoixima!

Ο Σεπτέμβριος είναι… διαφορετικός με Extreme Septemeber στο Pamestoixima Γιατί στο Pamestoixima.gr έχεις επιστροφή χρημάτων
εβδομαδιαία για όλο το μήνα! Κάθε Δευτέρα του μήνα, το Pamestoixima θα σου επιστρέφει ποσοστό από τα χαμένα στοιχήματά σου. Γιατί εδώ με το Extreme September παίζεις όλο τον μήνα στις μεγάλες διοργανώσεις με ασφάλεια! Μην χάσεις την ευκαιρία!


Στο πρόγραμμα της Δευτέρας (27/09), λοιπόν, ξεχωρίζει η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη στο Περιστέρι. Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη Super League, έστω και αν ακόμα βρισκόμαστε στην αρχή της αγωνιστικής περιόδου. Ποια ομάδα θα καταφέρει να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα; Το Ατρόμητος - Άρης το ζεις με 0% γκανιότα** και πολλά ειδικά στοιχήματα στο Pamestoixima.gr!Ατρόμητος – Άρης με 0% γκανιότα στο Pamestoixima!

Επίσης, γι’ ακόμα μια ημέρα μπορείτε να βρείτε ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr! Πιο συγκεκριμένα, υπάρχουν ενισχυμένες αποδόσεις για το τελικό σκορ στο Ατρόμητος - Άρης, ενώ μπορείτε να κάνετε παιχνίδι και με μια ενισχυμένη τριάδα σε απόδοση 9.50, η οποία περιλαμβάνει το over 1,5 γκολ της Κρίσταλ Πάλας, το άσος ημίχρονο του ΟΦΗ και το over 4,5 κόρνερ του Άρη.

Τέλος, μην ξεχνάς πως όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα τα ζεις παραπάνω στο Pamestoixima.gr με σούπερ αποδόσεις, Bet Builder*, Boost Νίκης* και Παρά 1*! Περισσότερες πληροφορίες για τις προσφορές* και όλες τις ενισχυμένες αποδόσεις θα βρεις στο Pamestoixima.gr. Μην χάσεις την ευκαιρία!

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν.
**Ισχύει σε επιλεγμένους αγώνες για την αγορά «Τελ. Αποτέλεσμα» μέχρι την έναρξη του
αγώνα.

ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ. ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114.
Στοιχεία για τον αγώνα:
Ατρόμητος - Άρης
Ομάδες:
Ατρόμητος, Άρης