Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνς: «Είμαστε προετοιμασμένοι και θα παίξουμε για τη νίκη»

Μαρτίνς: «Είμαστε προετοιμασμένοι και θα παίξουμε για τη νίκη»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
29/9/2021 20:26
Ο Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκε αισιόδοξος για το εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρμπαχτσε (30/9, 19.45), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι οι Πειραιώτες έχουν καταστρώσει το πλάνο τους και δεν θα αλλάξει εξαιτίας της απουσίας του Γιαν Εμβιλά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ο Εμβιλά είχε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής. Συζητήσαμε με τον Γιαν και αποφασίσαμε να μην έρθει μαζί μας και να προφυλαχθεί. Το αυριανό παιχνίδι θα είναι μοιρασμένο, αφού πρόκειται για ένα ματς που θα γίνει ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να κερδίσουν. Δύο ομάδες που παίζουν επιθετικά. Ο Περέιρα δεν ξέρει την τακτική και μας και εμείς δεν ξέρουμε τη δική του. Κανείς δεν ξέρει τα πλάνα του άλλου. Ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο. Εμείς θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να κερδίσουμε».

Για το πλάνο:

«Παίζουμε απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει ως τώρα. Είναι ένας ισχυρός αντίπαλος, που παίζει σε μια καυτή ατμόσφαιρα. Θα είναι μια πρόκληση για εμάς. Το γεγονός ότι κερδίσαμε το πρώτο ματς θα μας βοηθήσει πολύ. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Έχουμε δουλέψει και είμαστε προετοιμασμένοι γι’ αυτό το ματς. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Να παίξουμε με ποιότητα απέναντι σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο. Στον όμιλο όμως υπάρχουν τέσσερις και όχι δύο ομάδες. Είναι ένας πολύ ανταγωνιστικός όμιλος. Εάν καταφέρουμε να κερδίσουμε τα πράγματα θα είναι πολύ καλά για εμάς. Θα είναι ένα καλό βήμα για την επίτευξη του στόχου μας. Το πλάνο που έχουμε, με ή χωρίς Εμβιλά, είναι το ίδιο και δεν αλλάζει».

Για τις διαφορές σε σχέση με την Αντβέρπ:

«Είναι διαφορετικοί αντίπαλοι. Κόντρα στην Αντβέρπ κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Αύριο θέλουμε να έχουμε μεγαλύτερη συνέπεια στο παιχνίδι μας και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά, εάν παίξουμε το ίδιο καλά όπως στον αγώνα της πρεμιέρας».

Για τη φιλία του με τον Βίτορ Περέιρα:

«Πραγματικά είμαστε πολύ καλοί φίλοι, περισσότερο από όσο συνηθίζουν να είναι δύο αντίπαλοι προπονητές. Γνωριζόμαστε εδώ και πολλά χρόνια και έχουμε φιλικές σχέσεις. Αύριο για 1.5 ώρα όμως δεν θα έχουμε καμία σχέση».

Για το σύστημα της Φενέρ:

«Δεν θα σας αποκαλύψουμε τα πλάνα και τη στρατηγική μας και για το πως θα αντιμετωπίσουμε τη Φενέρ. Δεν στεκόμαστε στο σύστημα της Φενέρ αλλά στη δυναμική της ομάδας. Ασκεί ψηλά πίεση και όλες οι ομάδες που έχει δουλέψει ο Περέιρα είναι καλά δουλεμένες και οι παίκτες ξέρουν τον ρόλο τους».

Για το ότι δεν προπονήθηκε η ομάδα στο γήπεδο της αντιπάλου:

«Ναι η απάντηση είναι απλή. Παίξαμε την Κυριακή και επομένως είχαμε μόνο μία προπόνηση για τη στρατηγική μας καθώς είχαμε 2 μέρες αποκατάστασης. Εάν είχαμε κάνει την προπόνηση εδώ ο Βίτορ θα ήξερε όλη τη στρατηγική και τα πλάνα μας. Επομένως επιλέξαμε να το κάνουμε στο δικό μας γήπεδο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.