Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Λέστερ έσπασε το ιστορικό αήττητο σερί της Γιουνάιτεντ! (video)

Η Λέστερ έσπασε το ιστορικό αήττητο σερί της Γιουνάιτεντ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/10/2021 19:28
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε με 4-2 από την Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και γνώρισε την πρώτη της εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα μετά από το ιστορικό αήττητο 29 αγώνων. Επική ανατροπή για Γουλβς, στο ρελαντί η Μάντσεστερ Σίτι.

Για πρώτη φορά μετά τον Γενάρη του 2020 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε μακριά από το «Όλντ Τράφορντ» στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αν και προηγήθηκαν στο σκορ, γνώρισαν βαριά ήττα με 4-2 από την Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ Στέντιουμ» και παρέμειναν χωρίς νίκη για 3ο σερί ματς πρωταθλήματος (0-1-2).

Εκπληκτικό παιχνίδι στο Λέστερ, με την ομάδα του Σόλσκιερ να προηγείται στο 19’ με τρομερό σουτ του Γκρίνγουντ και αυτή του Ρότζερς να απαντά στο 31’ με τηλεκατευθυνόμενο σουτ του Τίλεμανς. Δύο γκολ που βάζουν υποψηφιότητα για τα κορυφαία της σεζόν.

Το παιχνίδι είχε πολύ καλό ρυθμό και ήταν μοιρασμένο στο πρώτο μέρος, ωστόσο στην επανάληψη η Λέστερ ήταν αυτή που πατούσε καλύτερα και στο 78’ ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Σονγιουτσού έπειτα από εκτέλεση κόρνερ. Η Γιουνάιτεντ ισοφάρισε άμεσα με τον Ράσφροντ (82’), ο οποίος συνδύασε με γκολ την επιστροφή του στην ενεργό δράση, όμως η Λέστερ απάντησε με τη σέντρα, κάνοντας τον 3-2 με τον Βάρντι (83’). Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90+1’ ο Ντάκα, «σφραγίζοντας» τη νίκη της ομάδας του με το πρώτο του γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ.

Έτσι μπήκε τέλος στο αήττητο 29 αγώνων της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις εκτός έδρας εξόδους της (19-10-0) που αποτελεί και το μεγαλύτερο εκτός έδρας αήττητο σερί στην Πρέμιερ Λιγκ. Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν κι άλλο βαθμολογικό έδαφος και τα μαύρα σύννεφα πάνω από το κεφάλι του Σόλσκιερ ολοένα και πυκνώνουν.



Επική ανατροπή η Γουλβς


Μεγάλο παιχνίδι και στο ντέρμπι των Μίντλαντς, με την Γουλβς να επικρατεί με 3-2 της Άστον Βίλα εκτός έδρας, παρότι έχανε με 2-0 έως το 79’. Οι «χωριάτες» πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους με τους Ίνγκς (48’) και ΜακΓκιν (68’), όμως οι «λύκοι» ήταν εντυπωσιακοί στο τελευταίο δεκάλεπτο και το έφεραν… τούμπα. Σαίς (80’) και Κόουντι (85’) ισοφάρισαν το σκορ στο 2-2 και στο 90+5’ ο Νέβες με απευθείας χτύπημα φάουλ (η μπάλα κόντραρε στο τείχος και άλλαξε πορεία) διαμόρφωσε το τελικό 3-2.

Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 2-0 την Μπέρνλι στο «Έτιχαντ», σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο (12’ Μπερνάρντο Σίλβα, 70’ Ντε Μπρόινε), ενώ ενδιάμεσα στα δύο τέρματα οι «κλάρετς» είχαν χαμένο τετ-α-τετ με τον Κορνέ για να φέρουν το σκορ στα ίσα.

Η Σαουθάμπτον με γκολ του Μπρόχα στο 53’ κέρδισε με 1-0 την Λιντς και πήρε την πρώτη της φετινή νίκη, ενώ Νόριτς και Μπράιτον «κόλλησαν» στο 0-0 στο «Κάροου Ρόουντ», με τους γηπεδούχους να παίρνουν το 2ο βαθμό τους στο πρωτάθλημα. Για τα «καναρίνια» ο Γιαννούλης αγωνίστηκε σε όλο το παιχνίδι, ενώ στον πάγκο έμεινε ο Τζόλης.








Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.