Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οι ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και 600+ αγορές

Οι ευρωπαϊκές μάχες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ με ενισχυμένες αποδόσεις και 600+ αγορές

Συντάκτης: Agones team
Agones team
21/10/2021 04:51
Ακόμα μία Πέμπτη έχει έντονο ελληνικό χρώμα, χάρη στις ευρωπαϊκές μονομαχίες Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ σε Europa League και Europa Conference League αντίστοιχα.

O «δικέφαλος του βορρά» έχει δύσκολη αποστολή στη Δανία κόντρα στην Κοπεγχάγη (19:45). Το σύνολο του Ράζβαν Λουτσέσκου φιλοδοξεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, για να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ άουτ. Οι Θεσσαλονικείς μετά την ισοπαλίαμε τον Βόλο στην Τούμπα(4-4), έπεσαν από την κορυφή της SuperLeague και αναζητούν αντίδραση για πολλούς λόγους. Ένας από αυτούς είναι η «οικονομία» του ομίλου, αλλά και η ψυχολογία ενόψει του ντέρμπι που ακολουθεί την Κυριακή με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.Η Κοπεγχάγη με δύο νίκες σε ισάριθμα ματς οδηγεί την κούρσα στον 6οόμιλο. Οι Δανοί στο εγχώριο πρωτάθλημα βρίσκονται στην δεύτερη θέση, ερχόμενοι από δύο κολλητές ισοπαλίες με Σοντερίσκε (1-1) και Βίμποργκ (1-1). Από τα αξιοσημείωτα των επιδόσεων τους, το γεγονός ότι εντός έδρας φέτος ηττήθηκαν μόλις μία φορά (6-3-1). Αναμφισβήτητα η απουσία του αρχηγού Κάρλος Ζέκα επηρεάζει το πλάνο του προπονητή Γες Τόρουπ.

Κοπεγχάγη – ΠΑΟΚ 1:2.15X:3.50 2:3.35


@banne

Λίγες ώρες αργότερα, ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην έδρα της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης (22:00). Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς καλούνται να σταματήσουν μια ομάδα που παίζει επιθετικά και με ένταση. Πάντως, μετά τον θρίαμβο στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενερμπαχτσέ (3-0), βρίσκονται σε θέση ισχύος και με 6 βαθμούς απολαμβάνουν τη μοναξιά της κορυφής του4οομίλου του Europa League.

Η Άϊντραχτ με 4 βαθμούς σκέφτεται το τρίποντο για να κάνει ακόμα ένα βήμα την πρόκριση και παράλληλα να απομακρύνει την «γκρίνια» που έφερε η εντός έδρας ήττααπό την Χέρτα στην Bundesliga (2-1). Να σημειωθεί ότι στο «Deutsche Bank Park»το σύνολο του Όλιβερ Γκλάσνερ δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα νίκη (0-4-1, σε όλες τις διοργανώσεις)!

Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Ολυμπιακός 1:1.90X:3.75 2:3.90


Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Το Europa League και το Europa Conference League όπως θα ήθελες να είναι...

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.