Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αγκουέρο: Εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες λόγω της καρδιακής αρρυθμίας

Αγκουέρο: Εκτός για τουλάχιστον τρεις μήνες λόγω της καρδιακής αρρυθμίας

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
2/11/2021 00:26
Ο Σέρχιο Αγκουέρο θα χρειαστεί να ακολουθήσει ειδική θεραπεία μετά την καρδιακή αρρυθμία που εμφάνισε στο παιχνίδι της Μπαρτσελόνα και με την Αλαβές και όπως ανακοίνωσαν οι Καταλανοί, θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Μακριά από το ποδόσφαιρο τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο θα μείνει ο Σέρχιο Αγκουέρο. Ο Αργεντινός επιθετικός έπεσε στο έδαφος στο παιχνίδι με της Μπαρτσελόνα με την Αλαβές, έχοντας δυσκολία στην αναπνοή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.

Οι εξετάσεις στις οποίες επιβλήθηκε έδειξαν ότι είχε καρδιακή αρρυθμία, δηλαδή διαταραχή του καρδιακού ρυθμού. Όπως διαπιστώθηκε, ο 33χρονος θα χρειαστεί να ακολουθήσει ειδική θεραπεία και δεν μπορέσει να αγωνιστεί για τουλάχιστον τρεις μήνες.

Ο Αγκουέρο φρόντισε να καθησυχάσει και να ευχαριστήσει τον κόσμο για τα μηνύματα του μέσω των social media: «Είμαι καλά και με καλή διάθεση να αντιμετωπίσω την διαδικασία ανάρρωσης. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τα τόσα πολλά μηνύματα υποστήριξης και αγάπης που έκαναν την καρδιά μου δυνατότερη σήμερα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.