Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Στάση Ριζούπολη για ΑΕΚ! (video)

Super League Interwetten: Στάση Ριζούπολη για ΑΕΚ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/11/2021 21:46
Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον μαχητικό Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη και γνώρισε την πρώτη της βαθμολογική απώλεια με τον Γιαννίκη στον ΠΑΟΚ. Πρώτη νίκη για ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ», 2-0 τον Ατρόμητο, σπουδαία νίκη για ΠΑΣ Γιάννινα, 3-0 τον Παναιτωλικό!

Δεν κατάφερε να κάνει το 4x4 στον πάγκο της ΑΕΚ ο Αργύρης Γιαννίκης, καθώς η ομάδα του έφερε ισοπαλία 2-2 με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ιδανικά το παιχνίδι, παίρνοντας προβάδισμα στο 13ο λεπτό με κεφαλιά του Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος πήδηξε ψηλότερα από όλους μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της «Ένωσης».

Οι «κιτρινόμαυροι» δεν συνάντησαν ιδιαίτερα προβλήματα και είχαν δύο σημαντικές στιγμές με Λε Ταλέκ (21’), Αραούχο (29’) και Τσούμπερ (33’) για ένα δεύτερο γκολ. Ο Απόλλωνας έμεινε «ζωντανός» και στο 41’ έφερε το σκορ στα ίσα στην πρώτη του σημαντική ευκαιρία. Ο Μαρτίνες έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ιωαννίδης νίκησε τον Τζαβέλλα και με κεφαλιά «έγραψε» το 1-1.

Η ΑΕΚ προσπάθησε να βγάλει αντίδραση και στο 56’ είχε δοκάρι με κεφαλιά του Σιμόες έπειτα από κόρνερ, όμως στο 62’ οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ανατροπή. Μετά από βαθιά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Ρότα δεν κατάφερε να απομακρύνει και αυτή έφτασε στον Τσιλούλη ο οποίος νικήθηκε από τον Στάνκοβιτς αλλά στην επαναφορά ο Παμλίδης σκόραρε με κεφαλιά σε κενή εστία και έκανε το 2-1 για την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 80’ με άπιαστη κεφαλιά του Αραούχο έπειτα από σέντρα του Άμραμπατ, ενώ δύο λεπτά μετά το σουτ του Ανσαριφάρντ από καλή θέση πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Ακολούθησε ακόμα μια σημαντική ευκαιρία για την ΑΕΚ όταν στο 90+3’ ο Τζαβέλλας εκτέλεσε απευθείας φάουλ αλλά ο Κότσαρης έκανε εντυπωσιακή εκτίναξη και κράτησε το 2-2 ως το φινάλε.

Στα άλλα ματς, ο ΟΦΗ με δύο γκολ του Ντουρμισάι στο ξεκίνημα (7’, 10’) επικράτησε με 2-0 του Ατρόμητου στο Ηράκλειο και πανηγύρισε την πρώτη εντός έδρας νίκη του. Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια έφτασε τους 12 βαθμούς και βρίσκεται στο -1 από τον 5ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος το δικό του ματς νίκησε με 3-0 τον Παναιτωλικό στους «Ζωσιμάδες». Εραμούσπε (33’ πεν.) και Περέα (37’) και Κάργας (58’) ήταν οι σκόρερ για τους Γιαννιώτες, ενώ οι Αγρινιώτες, που είχαν δύο δοκάρια για να μειώσουν, υποχρεώθηκαν σε 5η διαδοχική ήττα.

Τα στιγμιότυπα:





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.