Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ελλάδα - Κόσοβο 1-1: Έκλεισε με «γκέλα» (video)

Ελλάδα - Κόσοβο 1-1: Έκλεισε με «γκέλα» (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/11/2021 23:54
Η Ελλάδα έμεινε στο 1-1 εντός έδρας με το Κόσοβο και ολοκλήρωσε με άσχημο τρόπο την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα συγκέντρωσε 10 βαθμούς σε 8 αγώνες και τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου του, πίσω από την Ισπανία και τη Σουηδία. Ξεπέρασε τη Γεωργία και το Κόσοβο, δίχως όμως να κερδίσει τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια της με τους συγκεκριμένους αντιπάλους.

Η «γαλανόλευκη» άνοιξε το σκορ με τον Μασούρα στο 44' αλλά δέχτηκε την ισοφάριση από τον Ραχμάνι για το τελικό 1-1. Πλέον αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του προπονητή και να αποφασιστεί αν θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου ο Τζον Φαν'τ Σιπ.

Δίκαιο προβάδισμα με Μασούρα

Η Εθνική ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα και στο 3' κινδύνευσε να μείνει πίσω στο σκορ μετά από κακό γύρισμα της μπάλας στο Βλαχοδήμο. Οι Κοσοβάροι απείλησαν και με σουτ του Ρασίτσα στο 7' με την μπάλα να φεύγει άουτ.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ανέβασε την απόδοσή του και στο 10' είχε δοκάρι με το σουτ του Μπουχαλάκη να είναι καλό αλλά όχι εύστοχο. Η επόμενη καλή στιγμή για τη «γαλανόλευκη» καταγράφηκε στο 33' με την κεφαλιά του Δουβίκα να φεύγει μόλις άουτ.

Στο 44' η Ελλάδα πήρε το δίκαιο προβάδισμα. Μετά από σέντρα του Πέλκα από δεξιά ο Μασούρας με εντυπωσιακή κεφαλιά νίκησε τον Μούριτς για το 1-0.

Ο Ραχμάνι της στέρησε τη νίκη

Οκτώ λεπτά μετά τη σέντρα στην επανάληψη η Εθνική πλησίασε σε δεύτερο γκολ. Μετά τη σέντρα του Τσιμίκα από τα αριστερά ο Μασούρας δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή.

Στο 67' το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απείλησε με παρόμοιο τρόπο, καθώς η νέα σέντρα του Τσιμίκα δεν βρήκε ξανά συμπαίκτη του. Στο 74' ήταν η σειρά του Πέλκα να σπαταλήσει μία καλή ευκαιρία και η «γαλανόλευκη» τιμωρήθηκε από την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ραχμάνι με προβολή έφερε το ματς στα ίσα. Στο τελευταίο τέταρτο οι φιλοξενούμενοι αναθάρρησαν και είχαν δύο καλές στιγμές που πέρασαν ανεκμετάλλευτες, με την Ελλάδα να απειλεί μόνο με τον Βρουσάι στις καθυστερήσεις, δίχως να αλλάξει τίποτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Ελλάδα: (Τζον Φαν'τ Σιπ): Βλαχοδήμος, Ανδρούτσος, Χατζηδιάκος, Γούτας, Τζαβέλλας (80' Βρουσάι), Τσιμίκας, Μπουχαλάκης, Μάνταλος, Πέλκας (80' Παυλίδης), Μασούρας (86' Μασούρας), Δουβίκας (66' Τζόλης)

Κόσοβο (Πρίμοτς Γκίλχα): Μούριτς, Βοίβόντα, Ραχμάνι, Φαζίλι, Αλίτι, Σάλα (70' Χαλίμι), Λοσάι (46' Ζεργκόβα), Ιντρίζι (86' Καστράτι), Μπερίσα, Ρασίτσα (80' Σελμάνι), Μουρίτσι

Δείτε τις καλύτερες φάσεις και τα γκολ του αγώνα:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.