Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστική διακοπή στο Λυών-Μαρσέιγ μετά από μπουκάλι στον Παγέτ! (videos)

Οριστική διακοπή στο Λυών-Μαρσέιγ μετά από μπουκάλι στον Παγέτ! (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
22/11/2021 02:05
Χαμός για ακόμα μία φορά την τρέχουσα σεζόν σε γαλλικό γήπεδο, καθώς το ντέρμπι της Λυών με τη Μαρσέιγ διακόπηκε οριστικά, όταν ένα μπουκάλι χτύπησε στο κεφάλι τον Ντμίτρι Παγέτ, λίγο πριν εκτελέσει ένα κόρνερ στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης.

Απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα στο ντέρμπι των Ολιμπίκ το οποίο δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Μόλις στο 4ο λεπτό του αγώνα ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Παγέτ πήγε στη γωνία να εκτελέσει ένα κόρνερ.

Οπαδός των γηπεδούχων εκτόξευσε ένα μπουκάλι προς το μέρος του κι αυτό τον βρήκε στο πρόσωπο. Αμέσως το ιατρικό επιτελείο των φιλοξενούμενων πρόσφερε τις πρώτες βοήθειες στον Παγέτ και τόσο ο ίδιος όσο και οι συμπαίκτες του, αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια.

Μετά από ενενήντα λεπτά διαβουλεύσεων ανακοινώθηκε από τα μεγάφωνα του γηπέδου ότι ο αγώνας θα συνεχιζόταν. Η Λυών βγήκε για προθέρμανση αλλά η Μαρσέιγ δεν ακολούθησε και μάλιστα ο Παγέτ ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει στο παιχνίδι.

Τελικά μετά από δύο ώρες διαβουλεύσεων πάρθηκε η απόφαση οριστικής διακοπής με τη λίγκα να κατηγορεί τη Λυών ότι δεν μπόρεσε να προσφέρει την απαιτούμενη ασφάλεια στους ποδοσφαιριστές για να διεξαχθεί το ματς. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι οπαδοί των γηπεδούχων βρήκαν τον ένοχο για το συμβάν και τον έβγαλαν εκτός γηπέδου, αφού πρώτα ένας από τους αρχηγούς των οργανωμένων οπαδών της Λυών του έδωσε χαστούκι!

Η Μαρσέιγ είναι πρωταγωνίστρια για δεύτερη φορά σε εκτός έδρας ντέρμπι, καθώς τον προηγούμενο Αύγουστο είχε ξανά διακοπεί το παιχνίδι με τη Νις, με τον Παγέτ πάλι να δέχεται αντικείμενα και την κατάσταση να ξεφεύγει.

Τότε η Νις τιμωρήθηκε με αφαίρεση ενός βαθμού και ο αγώνας είχε οριστεί να διεξαχθεί σε ουδέτερο γήπεδο σε νέα ημερομηνία.

Πλέον μένει να φανεί ποια θα είναι η τύχη του συγκεκριμένου ντέρμπι και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανάλογες αποφάσεις και ποινές. Βέβαια οι οπαδοί της Λυών κατηγορούνται και για ρατσιστικά συνθήματα κατά του άσου της Μαρσέιγ.

Δείτε τη στιγμή που ο Παγέτ δέχτηκε το μπουκάλι στο κεφάλι:





Δείτε το χαστούκι στον οπαδό που έριξε το μπουκάλι:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.