Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Συναγερμός» για Τσούμπερ, αμφίβολος ενόψει Παναθηναϊκού

ΑΕΚ: «Συναγερμός» για Τσούμπερ, αμφίβολος ενόψει Παναθηναϊκού

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
30/11/2021 16:47
Ο Στίβεν Τσούμπερ ταλαιπωρείται από ένα μυϊκό τραυματισμό και η συμμετοχή του στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για τη 12η αγωνιστική της Super League Interwetten κρίνεται αβέβαιη και θα ξεκαθαρίσει την Παρασκευή (3/12).

Οι «κιτρινόμαυροι» μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες», θα προσπαθήσουν να κάμψουν εντός έδρας και την αντίσταση των «πράσινων» στο παραδοσιακό αθηναϊκό ντέρμπι που θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ την προσεχή Κυριακή (5/12, 19.30).

Ο Αργύρης Γιαννίκης θα πρέπει να περιμένει για να μάθει αν θα έχει στη διάθεσή του τον Στίβεν Τσούμπερ. Ο Ελβετός εξτρέμ ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν με σπουδαίες εμφανίσεις, όμως τον τελευταίο καιρό υπάρχει φανερή πτώση στην απόδοσή του.

Στην αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες «έσφιξε τα δόντια» κι αγωνίστηκε, κάτι που είχε κάνει και νωρίτερα στη σεζόν κόντρα στον Απόλλωνα στη Ριζούπολη.

Λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπώρησαν υποβλήθηκε σε εξετάσεις που έδειξαν ότι υπέστη μυϊκό τραυματισμό στο πλάγιο κοιλιακό τοίχωμα. Το βέβαιο είναι ότι θα μείνει εκτός για τον αγώνα Κυπέλλου με την Κηφισιά.

Παρ' όλα αυτά δεν πρόκειται για πρόβλημα που δημιουργεί ανησυχία ότι θα κρατήσει καιρό εκτός δράσης τον Τσούμπερ.

Το μεγάλο ερωτηματικό αφορά τη συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ουδείς μπορεί να ξέρει με σιγουριά αν θα είναι διαθέσιμος, ωστόσο τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή (3/12), όταν και θα φανεί αν θα μπορέσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους «κιτρινόμαυρους».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.