Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Η επική γκάφα φέρνει επανάληψη της κλήρωσης

Τσάμπιονς Λιγκ: Η επική γκάφα φέρνει επανάληψη της κλήρωσης

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
13/12/2021 14:47
Οι γκάφες της UEFA στην κλήρωση της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ δημιούργησαν αναβρασμό και τελικά έφεραν την απόφαση για επανάληψη της κλήρωσης, κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Το πρώτο λάθος που πραγματοποιήθηκε, ήταν ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κληρώθηκε με τη Βιγιαρέαλ, αν και οι δυο τους συμμετείχαν στον ίδιο όμιλο, κάτι που φυσικά δεν επιτρέπεται να συμβεί, ωστόσο κακώς το μπαλάκι με τους «κόκκινους διάβολους» είχε μπει μεταξύ των πιθανών αντιπάλων του «κίτρινου υποβρυχίου».

Παραλίγο να συμβεί η ίδια γκάφα λίγο αργότερα, με τη Λίβερπουλ να τοποθετείται μεταξύ των πιθανών αντιπάλων της Ατλέτικο Μαδρίτης, αν και οι δυο τους συμμετείχαν στο ίδιο γκρουπ. Δεν συνέβη αλλά και πάλι έγινε λάθος με τα μπαλάκια.

Την ίδια στιγμή, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία θα μπορούσε να τεθεί αντιμέτωπη με τους «ροχιμπλάνκος», δεν ήταν μεταξύ των πιθανών αντιπάλων.

Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει μία αναταραχή και η UEFA δέχτηκε πίεση για να επαναληφθεί η διαδικασία, κάτι που τελικά αποφασίστηκε να συμβεί.

Βέβαια η Ρεάλ Μαδρίτης η οποία κληρώθηκε με την Μπενφίκα, ενημέρωσε την UEFA ότι ακόμα κι αν επαναληφθεί η διαδικασία, δεν θα πρέπει να αλλάξει η αντίπαλός της, από τη στιγμή που κληρώθηκαν πριν ξεκινήσουν τα λάθη.

Θυμηθείτε τα ζευγάρια της φάσης των «16» που τελικά δεν θα ισχύσουν:

Μπενφίκα - Ρεάλ Μαδρίτης

Βιγιαρεάλ - Μάντσεστερ Σίτι

Ατλέτικο Μαδρίτης - Μπάγερν Μονάχου

Σάλτσμπουργκ - Λίβερπουλ

Ίντερ - Άγιαξ

Σπόρτινγκ Λισαβονάς - Γιουβέντους

Τσέλσι - Λιλ

Παρί Σεν Ζερμέν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.