Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μπαρτσελόνα: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Αγκουέρο!

Μπαρτσελόνα: Σταματάει το ποδόσφαιρο ο Αγκουέρο!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/12/2021 14:49
Ο Σέρχιο Αγκουέρο πήρε τη μεγάλη απόφαση να κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, εξαιτίας καρδιακού προβλήματος που έγινε γνωστό πριν από περίπου ενάμιση μήνα.

Ο Αργεντινός στράικερ λίγους μήνες έπειτα από τη μετακίνησή του στην Μπαρτσελόνα, θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση. Μάλιστα οι «μπλαουγκράνα» γνωστοποίησαν ότι θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη (15/12) το μεσημέρι στην οποία θα μιλήσει για το μέλλον του, ενώ στο πλευρό του θα βρίσκεται και ο πρόεδρος των Καταλανών, Τζοάν Λαπόρτα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αγκουέρο θα βάλει τέλος σε μία πολύ σπουδαία καριέρα η οποία συνδυάστηκε κυρίως με τη Μάντσεστερ Σίτι. Το βέβαιο είναι ότι δεν πρόκειται για μία εύκολη απόφαση, όμως ο διεθνής Αργεντινός θεωρεί ότι αποτελεί την καλύτερη λύση για το πρόβλημά του.

Άλλωστε μετά την αρρυθμία που είχε εμφανιστεί στο εντός έδρας παιχνίδι της Μπάρτσα με την Ντιναμό Κιέβου για το Τσάμπιονς Λιγκ, θα έπρεπε να ακολουθήσει τρίμηνη θεραπεία για να δει αν θα ήταν σε θέση να μπει ξανά στους αγωνιστικούς χώρους.

Απ' ό,τι φαίνεται δεν προτίμησε τη συγκεκριμένη λύση, αλλά να βάλει τέλος στην καριέρα του.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.