Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παρί - Λυών: Νέα διακοπή αγώνα στη Γαλλία λόγω επεισοδίων! (videos)

Παρί - Λυών: Νέα διακοπή αγώνα στη Γαλλία λόγω επεισοδίων! (videos)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/12/2021 00:10
Οι απίστευτες καταστάσεις συνεχίζονται στη Γαλλία, με τον αγώνα της Παρί με τη Λυών για τη φάση των «64» του Κυπέλλου Γαλλίας, να διακόπτεται μετά από επεισόδια που προκάλεσαν οι οπαδοί των φιλοξενούμενων κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.

Δεν λένε να ηρεμήσουν στο γαλλικό ποδόσφαιρο με τα όσα συμβαίνουν τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Και η αναφορά δεν έχει σχέση με τα όσα γίνονται εντός των τεσσάρων γραμμών, αλλά με τις συγκρούσεις των οπαδών που έχουν οδηγήσει ορισμένους αγώνες σε διακοπή.

Ακριβώς αυτό συνέβη και την Παρασκευή (17/12) το βράδυ στο Παρίσι, με την Παρί -ομάδα δεύτερης κατηγορίας- να αντιμετωπίζει τη Λυών, σε αγώνα που διεξήχθη στο πλαίσιο του γύρου των «64» του Κυπέλλου Γαλλίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 7' με τον Λορά, ωστόσο η ομάδα του Πέτερ Μπος έφερε το ματς στα ίσα χάρη σε τέρμα του Ντεμπελέ στο 45'.

Η επανάληψη αναμενόταν με τεράστιο ενδιαφέρον, ωστόσο δεν έμελλε να ξεκινήσει ξανά η αναμέτρηση. Κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, οπαδοί της Λυών επιτέθηκαν σ' εκείνους της Παρί και υπήρξε σύρραξη, ανταλλαγή φωτοβολίδων και εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν θα μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο και γι' αυτόν το λόγο μετά από 45 λεπτά διακοπής αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί το ματς.

Πλέον αναμένεται η τιμωρία που όλα δείχνουν θα είναι για τη Λυών, μια και οι δικοί της οπαδοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν τα επεισόδια που τελικά οδήγησαν στην οριστική διακοπή.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγο καιρό ένας οπαδός της Λυών είχε χτυπήσει με μπουκάλι τον Ντιμίτρι Παγέτ στον αγώνα με τη Μαρσέιγ και το ματς είχε διακοπεί μετά από μόλις τέσσερα λεπτά δράσης.

Εξαιτίας του περιστατικού η Λυών είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση ενός βαθμού και μία αναμέτρηση χωρίς κόσμο. Τώρα μένει να φανεί ποια θα είναι η ποινή της και δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν χάσει το ματς κι αποκλειστεί πρόωρα από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Δείτε videos από τα επεισόδια:




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.