Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Ο Σάντσες «ξέρανε» την Γιουβέντους στο 120+1’ και χάρισε την κούπα στην Ίντερ! (video)

Σούπερ Καπ Ιταλίας: Ο Σάντσες «ξέρανε» την Γιουβέντους στο 120+1’ και χάρισε την κούπα στην Ίντερ! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2022 01:05
Με buzzer-beater του Αλέξις Σάντσες στο 120+1’ η Ίντερ κέρδισε με 2-1 την Γιουβέντους στον τελικό του Σούπερ Καπ (1-1 κ.δ.) και κατέκτησε το τρόπαιο για 6η φορά στην ιστορία της.

Τρομερό φινάλε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ιταλίας, με την Ίντερ να κατακτά την κούπα στα τελευταία δευτερόλεπτα, νικώντας με 2-1 την Γιουβέντους. Στο 120+1’ κι ενώ στον πάγκο των «μπιανκονέρι» ζητούσαν φάουλ ώστε να μπει ο Μπονούτσι για τα πέναλτι, οι παίκτες των «νερατζούρι» εκμεταλλεύτηκαν το λάθος του Σάντρο και ο Αλέξις Σάντσες με κοντινό σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, λυτρώνοντας τους πρωταθλητές.

Ο τελικός διεξήχθη στο «Μεάτσα» και η Ίντερ ήταν αυτή που έψαχνε από τα πρώτα λεπτά το γκολ, όμως η Γιουβέντους απορρόφησε την αρχική πίεση ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη της μεγάλη ευκαιρία, ανοίγοντας το σκορ στο 25’ με κεφαλιά του ΜακΚένι έπειτα από αδράνεια στην άμυνα των πρωταθλητών Ιταλίας. Η Ίντερ έβγαλε άμεσα αντίδραση και κέρδισε πέναλτι στο 35’ σε ανατροπή του Τζέκο από τον Ντε Σίλιο, με τον Λαουτάρο να το μετουσιώνει σε γκολ για το 1-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος των «νερατζούρι», ωστόσο με εξαίρεση μια κεφαλιά του Ντάμφιρς, που έβγαλε εντυπωσιακά ο Περίν, δεν μπόρεσε να απειλήσει σημαντικά απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Γιουβέντους.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, εκεί όπου δεν υπήρξαν μεγάλες συγκινήσεις έως τα τελευταία δευτερόλεπτα. Κι αυτό διότι στο 120’ μετά από σέντρα του Ντιμάρκο, ο Σάντρο υπέπεσε σε τραγικό λάθος αφού αντί να απομακρύνει, έκανε κοντρόλ με το στήθος εντός περιοχής δίνοντας την ευκαιρία στον Νταρμιάν να «τσιμπήσει» τη μπάλα από τον Κιελίνι και να τη δώσει στον Σάντσες, ο οποίος από τα δύο μέτρα δε λάθεψε, στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα. Χρόνος αντίδρασης δεν υπήρχε από την Γιουβέντους, που δευτερόλεπτα πριν ο πάγκος ζητούσε φάουλ ώστε να μπει αλλαγή ο Μπονούτσι για τη διαδικασία των πέναλτι.

Η Ίντερ κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ιταλίας για 6η φορά στην ιστορία της και πρώτη μετά από το 2010, παίρνοντας τα σκήπτρα από την περσινή νικήτρια Γιουβέντους.




Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.