Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Με ανατροπή στον τελικό η Μπιλμπάο, έκλεισε ραντεβού με Ρεάλ (video)

Σούπερ Καπ Ισπανίας: Με ανατροπή στον τελικό η Μπιλμπάο, έκλεισε ραντεβού με Ρεάλ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
13/1/2022 23:27
Η Μπιλμπάο κέρδισε με ανατροπή (2-1) την Ατλέτικο και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ για την κούπα του υπερπρωταθλητή Ισπανίας. Και τα τρία γκολ σημειώθηκαν μετά από εκτελέσεις κόρνερ.

Δεν θα έχουμε μαδριλένικο ντέρμπι στον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας. Κι αυτό διότι η Μπιλμπάο επικράτησε με 2-1 της Ατλέτικο στον δεύτερο ημιτελικό της διοργάνωσης και έκλεισε θέση για τον τελικό, εκεί όπου περιμένει από χθες η Ρεάλ μετά τη νίκη της επί της Μπαρτσελόνα (3-2).

Οι Βάσκοι πατούσαν καλύτερα στο παιχνίδι αλλά βρέθηκαν πίσω στο σκορ σε μια άτυχη στιγμή του Σιμόν. Μετά από εκτέλεση κόρνερ των «ροχιμπλάνκος», ο Φέλιξ έπιασε σκαστή κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και ύστερα στην πλάτη του Σιμόν προτού καταλήξει στα δίχτυα.
Η Μπιλμπάο δεν πτοήθηκε και το έφερε… τούμπα μέσα σ’ ένα τετράλεπτο χάρη σε κεφαλιά του Γιεράι (77’) και σουτ του Γουίλιαμς (81’), με τα δύο γκολ να έρχονται επίσης από εκτελέσεις κόρνερ. Η Ατλέτικο δεν κατάφερε να βρει απάντηση και στις καθυστερήσεις έχασε με απευθείας κόκκινη τον Χιμένες.

Η Μπιλμπάο προκρίθηκε έτσι στον τελικό της Κυριακής (16/1), διεκδικώντας απέναντι στην Ρεάλ το 4ο Σούπερ Καπ της ιστορίας της και δεύτερο συνεχόμενο!


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.