Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Bundesliga με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

bwin – Bundesliga με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/1/2022 09:33
Με μία σούπερ αναμέτρηση ξεκινά η 19 η αγωνιστική της Bundesliga. Η Ντόρτμουντ αντιμετωπίζει στο «Signal-Iduna-Park» την Φράιμπουργκ.

Στο «κυνήγι» της Μπάγερν και της… τετράδας

Η Ντόρτμουντ ξεκίνησε με ένα σπουδαίο διπλό το 2022, καθώς πέρασε με 3-2 από την έδρα της Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Παρέμεινε έτσι στο… κατόπι της Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι στο +6 και οδηγεί την κούρσα του βαθμολογικού πίνακα. Η Φράιμπουργκ που έχει στόχο την τετράδα και την έξοδο στο Champions League, έμεινε στο 2-2 και μάλιστα εντός έδρας με την Μπίλεφελντ κι έστω οριακά είναι στην 4 η θέση και στο +1 από την 5 η Λεβερκούζεν!

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Από τη νότια ακτή ξεκινά η Premier League

Με την αναμέτρηση Μπράιτον – Κρίσταλ Πάλας, στο Ανατολικό Σάσεξ κάνει πρεμιέρα η 22 η αγωνιστική της Premier League. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την πρόκριση επί της Γουέστ Μπρομ στο FA Cup, ενώ στο πρωτάθλημα παραμένουν αήττητοι για τρία διαδοχικά ματς, με τις νίκες επί των Μπρέντφορντ κι Έβερτον και την ισοπαλία στην έδρα της Τσέλσι! Η Κρίσταλ Πάλας που βρίσκεται στο -4 από την Μπράιτον, πήρε κι εκείνη την πρόκριση στο Κύπελλο επί της Μίλγουολ, όπως για την Premier League, ηττήθηκε με 3-2 από την Γουέστ Χαμ.

Build A Bet* στην Premier League! |21+ * Ισχύουν όροι και προϋποθέσειςΗ δράση στο Κύπελλο Εθνών Αφρικής

Με αναμετρήσεις του 2 ου και 3 ου ομίλου, αντίστοιχα συνεχίζεται σήμερα τη 2 η αγωνιστική του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής. Στον 2 ο όμιλο η Σενεγάλη παίζει κόντρα στην Γουινέα. Οι δύο ομάδες επικράτησαν των Ζιμπάμπουε και Μαλάουι αντίστοιχα και θα παίξουν οι δυο τους στο άλλο ματς του ομίλου. Στο 3 ο γκρουπ, το Μαρόκο που έχει τρεις βαθμούς αντιμετωπίζει τις Κομόρες, που ξεκίνησαν με ήττα. Η άλλη ομάδα που πήρε το «τρίποντο», η Γκαμπόν παίζει με την Γκάνα.

bwin– Αμέτρητες επιλογές σε όλη τη διάρκεια των αγώνων!|21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | * Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.