Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα το ντέρμπι (video)

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 0-0: Θα ξεχαστεί γρήγορα το ντέρμπι (video)

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
16/1/2022 21:33
Σε ένα από τα χειρότερα ποιοτικά ντέρμπι των τελευταίων ετών, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός ήρθαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στη Λεωφόρο. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που προσπάθησαν περισσότερο να επιτεθούν, τη στιγμή που οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν περισσότερο για να μην ηττηθούν.

Οι καλές στιγμές στο παιχνίδι ήταν ελάχιστες και αυτές για τον Παναθηναϊκό σε ένα κακό γενικά παιχνίδι με πολλά λάθη και μονομαχίες.

Πίεση, μονομαχίες και λάθη

Το παιχνίδι είχε αρκετές μονομαχίες στα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να ψάχνουν να βρουν τα πατήματα τους στον αγωνιστικό χώρο. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να πάρει την πρωτοβουλία και να δημιουργήσει αλλά ο Ολυμπιακός έκλεινε καλά τους χώρους.

Η αναμέτρηση δεν είχε καλό ρυθμό με τις ευκαιρίες να είναι ανύπαρκτες και το μόνο που υπήρχε στο παιχνίδι στο πρώτο μισάωρο ήταν μία σέντρα σουτ του Αϊτόρ στο 30' που φυσικά δεν ενόχλησε τον Βατσλίκ.

Η πρώτη καλή στιγμή σημειώθηκε στο 32' όταν ο Κώτσιρας σέντραρε μέσα στην περιοχή, ο Μπα δεν απομάκρυνε σωστά με το κεφάλι αλλά ο Μαουρίσιο που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, έστειλε τη μπάλα αρκετά άουτ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που είχε την μεγαλύτερη ευκαιρία στο πρώτο μέρος. Στο 42' ο Χουανκάρ έκανε ωραία ενέργεια από τα αριστερά, σέντραρε στην περιοχή για τον Μακέντα αλλά ο Ιταλός δεν βρήκε όπως θα ήθελε τη μπάλα με το κεφάλι και η προσπάθεια του κατέληξε άουτ. Η μοναδική τελική που σημείωσε ο Ολυμπιακός στο πρώτο μέρος, ήταν ένα άστοχο σουτ του Ρόνι Λόπεζ στο 44' με τον Μπρινιόλι να ελέγχει απόλυτα τη φάση.

Παρόμοια εικόνα, καμία ευκαιρία

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό δεν άλλαξε, ο Παναθηναϊκός ήθελε να βγει μπροστά αλλά ο Ολυμπιακός και πάλι αμυνόταν σωστά. Χαρακτηριστικό της εικόνας των δύο ομάδων ήταν το γεγονός ότι η πρώτη τελική στο δεύτερο μέρος σημειώθηκε στο 74' με τον Βιγιαφάνες να κάνει ωραία ενέργεια έξω από την περιοχή αλλά όχι και εξίσου καλό τελείωμα.

Αυτή ήταν και η μοναδική ευκαιρία που υπήρξε στο δεύτερο μέρος, με τους γηπεδούχους να θέλουν αλλά να μην μπορούν απειλήσουν την εστία του Βατσλίκ ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν μηδέν τελικές προσπάθειες στο δεύτερο μέρος.

Ο Ολυμπιακός έδειξε να βολεύεται με την ισοπαλία, αύξησε την διαφορά από την 2η θέση στους εννιά βαθμούς την ώρα που ο Παναθηναϊκός παρέμεινε στην 4η θέση και την ισοβαθμία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαουρίσιο (81’ Αλεξανδρόπουλος), Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ (66’ Βιτάλ), Μακέντα (46’ Ιωαννίδης), Παλάσιος.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Μπα, Λαλά (66’ Καρμπόβνικ), Εμβιλά, Καμαρά, Ρέαμπτσουκ, Λόπες (46’ Ελ Αραμπί), Μασούρας (58’ Βαλμπουενά), Τικίνιο (85’ Βρουσάι).


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.