Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Έξαλλος ο Καρυπίδης: «Όποιος δεν μπορεί, να φύγει»

Έξαλλος ο Καρυπίδης: «Όποιος δεν μπορεί, να φύγει»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
18/1/2022 15:25
Ο Θόδωρος Καρυπίδης έδωσε το «παρών» στην προπόνηση του Άρη την Τρίτη (18/1) και μίλησε με σκληρή γλώσσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα αρνητικά αποτελέσματα των «κίτρινων» δεν έμειναν ασχολίαστα από τον ισχυρό άνδρα της ομάδας της Θεσσαλονίκης ο οποίος βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο στο Νέο Ρύσιο κι απαίτησε από τους παίκτες του Άρη να αλλάξουν εικόνα.

Παράλληλα τους ζήτησε να πάρουν σκορ πρόκρισης στον προημιτελικό Κυπέλλου της Πέμπτης (20/1, 21.30) κόντρα στη Λαμία.

Τέλος δεν δίστασε να ενημερώσει τους αθλητές, πως όποιος δεν μπορεί να σηκώσει το «βάρος» της ευθύνης, θα πρέπει να το πει και στη συνέχεια να φύγει.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δεν δείχνετε πάθος, δεν μπορεί αυτός ο Άρης να χάνει τέσσερις βαθμούς από τον Απόλλωνα. Έχουμε πολύ μεγαλύτερο μπάτζετ, ένα καλύτερο ρόστερ και δεν επιτρέπεται αυτή η εικόνα. Δεν μπορεί η ομάδα να παρουσιάζει αυτήν την εικόνα

Δεν υπάρχουν άλλες δικαιολογίες. Η ομάδα είναι σε ένα κομβικό σημείο και θέλω να βγάλετε τις πραγματικές σας δυνατότητες για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Την Πέμπτη στο κύπελλο θέλω να το αλλάξετε και να πάρετε σκορ πρόκρισης.

Θέλω να βλέπω πάθος μέσα στο γήπεδο και όχι πάθος μόνο για τις πληρωμές και οποία άλλα αιτήματα έχετε. Όλα με τη σειρά τους. Αν κάποιος δεν μπορεί να μου το πει, να έρθει την Παρασκευή να πληρωθεί όλο το συμβόλαιο του και να φύγει. Ειδάλλως θέλω να παίξετε σαν Άρης».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.