Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Κύπελλο Ελλάδας με ειδικά για κάθε φάση!

bwin – Κύπελλο Ελλάδας με ειδικά για κάθε φάση!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/1/2022 00:04
Την επιστροφή στις νίκες και μάλιστα στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα επιδιώξει απόψε ο Ολυμπιακός, στην 22 η αγωνιστική της EuroLeague. Στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με την αναμέτρηση Άρης – Λαμία, ολοκληρώνονται οι πρώτοι αγώνες των προημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Φινάλε στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο Άρης δεν ξεκίνησε το 2022, όπως περίμενε. Οι «κίτρινοι» στο πρώτο ματς της χρονιάς ηττήθηκαν με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στο «Απόστολος Νικολαΐδης», ενώ στη συνέχεια ήρθαν ισόπαλοι χωρίς γκολ στην έδρα του Απόλλωνα Σμύρνης. Τώρα κόντρα στην Λαμία θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες και μάλιστα κάνοντας βήμα… πρόκρισης, σε μία διοργάνωση, που η πορεία μέχρι τον τελικό αποτελεί τον μεγάλο στόχο! Από μία σπουδαία νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην πρώτη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου προέρχεται η Λαμία.

Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+Να φύγει με το «διπλό» από το Τελ Αβίβ

Ο Ολυμπιακός στην έδρα της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ψάχνει την 13 η νίκη της αγωνιστική περιόδου και 4 η εκτός έδρας στη φετινή EuroLeague. Οι «ερυθρόλευκοι» την περασμένη εβδομάδα, ηττήθηκα με 94-80 στην Κωνσταντινούπολη, από την Φενερμπαχτσέ. Τώρα κοιτάζουν μόνο το «διπλό», το οποίο παράλληλα, θα τους διατηρήσει στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα!

bwin – EuroLeague σε Live Streaming*! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα στο Copa del Rey Στην έδρα της Έλτσε δοκιμάζεται απόψε η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία την Κυριακή κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας! Οι Μαδριλένοι θέλουν τώρα και την πρόκριση στα προημιτελικά του Copa del Rey, για να παραμείνουν στον ρυθμό των επιτυχιών. Δύσκολο έργο θα έχει η Μπαρτσελόνα, που για να συνεχίσει την διοργάνωση, καλείται ν’ αποκλείσει την Αθλέτικ Μπιλμπάο και μάλιστα στο «San Mames».

bwin – Κύπελλο Ισπανίας με ενισχυμένες αποδόσεις! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις