Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – To Ελληνικό Πρωτάθλημα παίζει εδώ!

bwin – To Ελληνικό Πρωτάθλημα παίζει εδώ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/1/2022 00:04
Στην Τρίπολη και με την αναμέτρηση του Αστέρα με τον Απόλλωνα Σμύρνης θα «γραφτεί» το φινάλε της 19 ης αγωνιστικής του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

Να μπει στην εξάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που μάχονται για την είσοδο τους στην πρώτη εξάδα του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Οι Αρκάδες με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία ματς, πλησίασαν τον στόχο τους και τώρα θέλουν κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης να προσθέσουν ακόμα ένα «τρίποντο» στη συγκομιδή τους. Χαρακτηριστικό για την ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς, είναι ότι τις τρεις νίκες τις πέτυχαν εντός έδρας και μάλιστα με σκορ 1-0!Ζήσε την επόμενη φάση του παιχνιδιού με το app της bwin. Αμέτρητα πρωταθλήματα, χιλιάδες στοιχηματικές επιλογές! |21+

Για την βαθμολογική… ανάσα

Ο Απόλλων Σμύρνης αποτελεί τον ουραγό του βαθμολογικού πίνακα του Ελληνικού Πρωταθλήματος. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει μόλις εννέα βαθμούς, μετρώντας μία νίκη, έξι ισοπαλίες και εννέα ήττες! Η μοναδική επιτυχία των φιλοξενούμενων καταγράφηκε στις 23 Οκτωβρίου. Τότε ο Νίκος Ιωαννίδης είχε πετύχει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Ριζούπολη.

bwin – Build A Bet* στο Ελληνικό Πρωτάθλημα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ντέρμπι στην Championship

Δύο ομάδες που δίνουν την δική τους «μάχη» για την άνοδο στην Premier League, θα κοντραριστούν απόψε στο «Ewwod Park». Για την 28 η αγωνιστική της Championship η 3 η του βαθμολογικού πίνακα Μπλάκμπερν παίζει εντός έδρας με την 6 η Μίντλεσμπρο. Για την δεύτερη τη τάξει κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, οι γηπεδούχοι στα πέντε τελευταία νίκησαν τις Μπέρμιγχαμ, Μπάρνσλεϊ και Κάρντιφ. Ήρθαν ισόπαλοι με την Χάντερσφιλντ χωρίς γκολ και ηττήθηκαν από την Χαλ. Στην αντίπερα όχθη η «Boro», μετρά αήττητο σερί επτά αγώνων, εκ των οποίων στους έξι πανηγύρισε τη νίκη!

bwin – Η Championship παίζει εδώ! |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις