Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Ελλάδας: Οριστική αναβολή στον αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Πανθηναϊκό

Κύπελλο Ελλάδας: Οριστική αναβολή στον αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Πανθηναϊκό

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
24/1/2022 17:24
Η ΕΠΟ ανακοίνωσε κι επίσημα την αναβολή του αγώνα της Αναγέννησης Καρδίτσας με τον Παναθηναϊκό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο για να διεξαχθεί την Τρίτη (25/1, 17.00), ωστόσο λόγω της ισχυρής κακοκαιρίας «Ελπίδα» δεν κατέστη εφικτό να ταξιδέψουν οι «πράσινοι» στην πόλη της Θεσσαλίας.

Γι' αυτόν το λόγο η ΕΠΟ αποφάσισε την αναβολή του αγώνα και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία. Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα είχαν ανακοινωθεί αλλαγές στις ώρες έναρξης των προημιτελικών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για την αναβολή του αγώνα της Αναγέννησης με τον Παναθηναϊκό:

«Την αναβολή του αγώνα Αναγέννηση Καρδίτσας-Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας αποφάσισε η αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη ύστερα από σχετικό έγγραφο αίτημα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός λόγω των ακραίων και επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και προκειμένου να διαφυλαχθεί η ασφάλεια όλων των εμπλεκομένων.

Νωρίτερα, η υποεπιτροπή Κυπέλλου Ελλάδας είχε προβεί στην αλλαγή ώρας των αγώνων Ολυμπιακός-Παναιτωλικός (18:30 αντί για 17:00) και Λαμία-Άρης (20:00 αντί 21:30)».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.