Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ο Βόλος «άλωσε» το «Βικελίδης» και ο ΠΑΣ Γιάννινα το Αγρίνιο (video)

Super League Interwetten: Ο Βόλος «άλωσε» το «Βικελίδης» και ο ΠΑΣ Γιάννινα το Αγρίνιο (video)

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
5/2/2022 21:34
Με δύο εκτός έδρας νίκες άνοιξε η αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Super League Interwetten. Στη μεγάλη έκπληξη του Σαββάτου (5/2), ο Βόλος πέρασε νικηφόρα από το «Κλεάνθης Βικελίδης» (0-2) υποχρεώνοντας τον Άρη μόλις στη δεύτερη φετινή ήττα στην έδρα του, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έκαμψε εκτός έδρας την αντίσταση του Παναιτωλικού (0-1).

«Χτύπησε» στο τέλος ο Βόλος και πανηγύρισε μεγάλο «διπλό»

Μόλις μερικά εικοσιτετράωρα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ στο ντέρμπι, ο Άρης ήθελε να δώσει συνέχεια στο σερί του και ήταν το φαβορί κόντρα στο Βόλο.

Παρ' όλα αυτά οι φιλοξενούμενοι, μόλις έξι ημέρες μετά το θρίαμβο επί της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, κατόρθωσαν να νικήσουν 2-0 και τους «κίτρινους» στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Στο 80' ο Άλεξ Σοάρες ήταν εκείνος που «πάγωσε» τους γηπεδούχους για το 0-1 κι έξι λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Χόρχε Κορέα να δώσει «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του Κώστα Μπράτσου και παράλληλα να της χαρίσει το «τρίποντο», από τη στιγμή που οι γηπεδούχοι δεν είχαν το κουράγιο αλλά και το χρόνο για να προσπαθήσουν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση.

Η μεγάλη νίκη φέρνει το Βόλο στους 28 βαθμούς και πλέον μπαίνει κι εκείνος στη «μάχη» για την είσοδο στα πλέι οφ, έστω κι αν παραμένει στην ένατη θέση, πλησιάζοντας πάντως στους δύο πόντους τον έκτο Παναθηναϊκό.

Από την Άλλη ο Άρης έμεινε στους 29 βαθμούς και την έβδομη θέση, υπερτερώντας στην ισοβαθμία με τον ΟΦΗ.

«Διπλό» τετράδας για τον ΠΑΣ

Στο Αγρίνιο, ο Παναιτωλικός και ο ΠΑΣ Γιάννινα συγκρούστηκαν προερχόμενοι αμφότεροι από ήττες στην έδρα του Ολυμπιακού και του Αστέρα Τρίπολης αντίστοιχα.

Σ' έναν αγώνα αρκετά ισορροπημένο, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ήταν εκείνος ο οποίος βρήκε το γκολ στο 63' με τον Σνάιντερ και «δραπέτευσε» με πολύ μεγάλο «διπλό».

Το συγκεκριμένο «τρίποντο» ανέβασε την ομάδα του κόουτς Μεταξά στην τέταρτη θέση έστω και προσωρινά, καθώς πλέον έφτασε στους 33 πόντους και ξεπέρασε τον Παναθηναϊκό και τον Αστέρα Τρίπολης, κινδυνεύοντας πάντως με αφαίρεση 5-10 βαθμών.

Στον αντίποδα ο Παναιτωλικός έχασε τρίτο σερι ματς κι έχει μείνει στους 21 βαθμούς και τη δέκατη θέση.

Δείτε τα highlights του ματς:



Μετά το τέλος του αγώνα συνέβη ένα πρωτοφανές περιστατικό, με τον γενικό αρχηγό του Παναιτωλικού Χρήστο Κουτσοσπύρο να χαστουκίζει τον Περέα και να αποβάλλεται:


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.