Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το Ατρόμητος - ΟΦΗ

Αναβλήθηκε λόγω κορωνοϊού το Ατρόμητος - ΟΦΗ

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/2/2022 13:04
Το Ατρόμητος - ΟΦΗ, που ήταν προγραμματισμένο για την Δευτέρα (7/2) δεν θα διεξαχθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού στους Περιστεριώτες.

Δεύτερη αναβολή στην 22η αγωνιστική της Super League Interwetten καθώς μετά τον Λαμία – Αστέρας Τρίπολης, δεν θα διεξαχθεί ούτε το Ατρόμητος – ΟΦΗ.

Το παιχνίδι που ήταν προγραμματισμένο για τη Δευτέρα (7/2) στο Περιστέρι αναβλήθηκε όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή μετά τα κρούσματα κορωνοϊού που προέκυψαν στο στρατόπεδο των γηπεδούχων.

Η ανακοίνωση:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ - ΟΦΗ στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, αναβάλλεται, για προληπτικούς λόγους, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ.

Σε εφαρμογή όσων προβλέπονται στο Υγειονομικό Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων, αποφασίστηκε η αναβολή του αγώνα, καθώς η απαρέγκλιτη τήρηση του πρωτοκόλλου αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ήδη ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της Γ.Γ.Α. και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων, σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι η διαφύλαξη της υγείας όλων των εμπλεκομένων αποτελεί πρωταρχικό μέλημα της Super League.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.