Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/2/2022 14:13
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Στόχος είναι να πετύχουμε… blackjack κάτι που σημαίνει ότι χρειαζόμαστε 7 παιχνίδια στα οποία θα σημειωθούν κατά μέσο όρο τρία γκολ για να πιάσουμε τον αριθμό 21. Από τα πρωταθλήματα που διατίθενται στο διαγωνισμό, αυτό που βρίσκεται πιο κοντά στον μέσο όρο τριών τερμάτων είναι το ιταλικό, το οποίο αυτή τη στιγμή παρουσιάζει μέσο όρο τερμάτων 2.99.

Από τα 8 διαθέσιμα παιχνίδια προς επιλογή θα αφαιρέσω το ντέρμπι του Τορίνο, μιας και οι δύο συμπολίτισσες δε φημίζονται έως τώρα για τις επιθετικές τους δυνατότητες, έχοντας -μαζί με την Νάπολι- τα μεγαλύτερα ποσοστά σε Under στο πρωτάθλημα.

Φουλ ιταλικές λοιπόν οι επιλογές μου γι’ αυτό το σαββατοκύριακο κι αν κάτσει η… ζαριά τότε νομίζω επιβάλλεται να χρησιμοποιήσω το μεγαλύτερο μέρος του επάθλου για να κάνω το γύρο της Ιταλίας!

Golden 21: Η 7άδα του Κώστα Καραγιαννόπουλου για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Σαμπντόρια – Έμπολι
Ρόμα – Βερόνα
Σαλερνιτάνα – Μίλαν
Φιορεντίνα – Αταλάντα
Βενέτσια – Τζένοα
Ίντερ – Σασσουόλο
Ουντινέζε - Λάτσιο


Καλή επιτυχία!