Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
25/2/2022 14:06
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Η έμπνευση της προηγούμενης εβδομάδας δεν ήταν τόσο αποτελεσματική όσο θα θέλαμε, καθώς στα επτά παιχνίδια που επιλέξαμε σημειώθηκαν 18 γκολ συνολικά κι έτσι δεν βρεθήκαμε στη λίστα των νικητών.

Στη δεύτερη προσπάθεια για το μαγικό άθροισμα των 21 τερμάτων θα κινηθώ διαφορετικά. Θα επιλέξω αγώνες από πρωταθλήματα τα οποία έχουν αρκετά τέρματα όπως για παράδειγμα η Ερεντιβίζιε. Ωστόσο ξεχώρισα και κάποια ματς που ίσως είναι πιο «σφιχτά». Πάμε να δούμε τις επιλογές που ελπίζω ότι αυτή τη φορά θα με δικαιώσουν!

Το χρονικά πρώτο ματς που έβαλα στο παιχνίδι μου θα ξεκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου και είναι μεταξύ της Γκρόιτερ Φιρτ και της Κολωνίας από την Μπουντεσλίγκα. Τρεις ώρες αργότερα η Ράγιο Βαγιεκάνο θα υποδεχθεί τη Ρεάλ Μαδρίτης σε τοπικό ντέρμπι της ισπανικής πρωτεύουσας και η τελευταία αναμέτρηση που ξεχώρισα από τη συγκεκριμένη ημέρα είναι εκείνη της Μαρίτιμο με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Την Κυριακή θα μπούμε στη «μάχη» από νωρίς το μεσημέρι με τα ματς της Άλκμααρ με τη Φέγενορντ και της Σπάρτα Ρότερνταμ με την Αϊντχόφεν για το ολλανδικό πρωτάθλημα. Το μεσημέρι έχει προγραμματιστεί η σέντρα και στον αγώνα της Μονακό με τη Ρεμς στο Πριγκιπάτο για τη Λιγκ 1. Το τελευταίο παιχνίδι που ξεχώρισα είναι αυτό του ΠΑΟΚ με τον Ιωνικό στην Τούμπα, θεωρώντας ότι θα έχουν μπει ήδη αρκετά γκολ και μπορούν δύο ή τρία τέρματα να με οδηγήσουν στον αριθμό 21 και στη νίκη.

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Γκρόιτερ Φιρτ - Κολωνία
Ράγιο Βαγιεκάνο - Ρεάλ Μαδρίτης
Μαρίτιμο - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
Άλκμααρ - Φέγενορντ
Σπάρτα Ρότερνταμ - Αϊντχόφεν
Μονακό - Ρεμς
ΠΑΟΚ - Ιωνικός


Καλή επιτυχία!