Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Θάνου Τσαλουχίδη για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Θάνου Τσαλουχίδη για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
25/2/2022 12:14
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Μπορεί να μην...καήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα αλλά μείναμε στα 17 γκολ σαν να ήμασταν η «μάνα» στο blackjack και σταματήσαμε να τραβάμε!

Συνεχίζουμε λοιπόν αυτή την εβδομάδα διαλέγοντας παιχνίδια που πιστεύω ότι θα πετύχω το «μαγικό» 21. Το μεσημέρι του Σαββάτου η Λιντς υποδέχεται την Τότεναμ και οι επιθετικές γραμμές των ομάδων υπόσχονται γκολ.

Λίγο αργότερα στη Μπουντεσλίγκα, Γκλάντμπαχ και Βόλφσμπουργκ έρχονται αντιμέτωπες προσπαθώντας να μαζέψουν τα κομμάτια τους ενώ το απόγευμα η Άιντραχτ υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου σε άλλη μία ενδιαφέρουσα αναμέτρηση που επιλέγω.

Το βράδυ του Σαββάτου όποιος δεν επιλέξει την έξοδο σε κάποιο μπαρ, μπορεί να παρακολουθήσει το Σασσουόλο-Φιορεντίνα, αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που θέλουν να επιτίθονται. Την ίδια ώρα σχεδόν η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχεται τη Σεντ Ετιέν ψάχνοντας μία αντίδραση μετά την ήττα από τη Ναντ.

Αλλάζουμε μέρα αλλά και πρωτάθλημα και πάμε στην Ολλανδία όπου θα επιλέξω να βάλω στο δελτίο την αναμέτρηση της Άλκμααρ με τη Φέγιενορντ και θα κλείσω το βράδυ με το αμφίρροπο αλλά με φαβορί Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο.
Golden 21: Η 7άδα του Θάνου Τσαλουχίδη για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου


Λιντς-Τότεναμ
Γκλάντμπαχ-Βόλφσμπουργκ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μπάγερν Μονάχου
Σασσουόλο-Φιορεντίνα
Παρί Σεν Ζερμέν-Σεντ Ετιέν
Άλκμααρ-Φέγενορντ
Μπαρτσελόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο


Καλή επιτυχία!

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.