Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στην Τσάμπιονσιπ!

bwin – Επιστροφή* πονταρίσματος στην Τσάμπιονσιπ!

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/3/2022 00:04
Δύο ομάδες που προσπαθούν να μπουν στην πρώτη εξάδα της Τσάμπιονσιπ, ενόψει των πλέι οφ θα αναμετρηθούν απόψε στο ένα από τα ματς που «ανοίγουν» την 36 η αγωνιστική. Για τη EuroLeague απόψε παίζουν Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Εντός έδρας κόντρα στη Μιλάνο δοκιμάζονται οι «πράσινοι». Με νίκη από το γήπεδο της Μπάγερν Μονάχου, θέλουν να φύγουν οι Πειραιώτες.

bwin – Τσάμπιονσιπ με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα! |21+

Με στόχο την πρώτη εξάδα

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται στους 53 βαθμούς υποδέχεται στο γήπεδο της, την Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία είναι στο -2 από την αποψινή της αντίπαλο. Αμφότερες οι ομάδες βρίσκονται κοντά στην πρώτη εξάδα και τη Λούτον και θέλουν μόνο τη νίκη, ώστε να βρεθούν ακόμα πιο κοντά στη διαδικασία των πλέι οφ ανόδου! Από αήττητο τεσσάρων αγώνων προέρχεται στην Τσάμπιονσιπ η Νότιγχαμ Φόρεστ, μετά τις νίκες επί των Μπλάκμπερν και Μπρίστολ Σίτι και τις ισοπαλίες με Στόουκ και Πρέστον. Να επιστρέψουν στις επιτυχίες μετά την ήττα στην έδρα της Μίλγουολ θέλουν οι γηπεδούχοι.

bwin – Αμέτρητες επιλογές σε όλη τη διάρκεια του αγώνα! |21+

Ώρα… αιωνίων στη EuroLeague

Απόψε αγωνίζονται και οι δύο εκπρόσωποι του ελληνικού μπάσκετ στη EuroLeague. Στις 21:00 ο Παναθηναϊκός στη δική του «διαβολοβδομάδα», μετά την εξ αναβολής αναμέτρηση της Τρίτης με την Ζαλγκίρις Κάουνας θα παίξει κόντρα στη Μιλάνο. Η ιταλική ομάδα βρίσκεται στην 3 η θέση και θέλει τη νίκη, για να παραμείνει εντός των θέσεων που δίνουν το πλεονέκτημα έδρας. Στην ίδια… μοίρα με τους Λομβαρδούς βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, που απόψε θα παίξει στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου. Μοναδικός στόχος των Κυπελλούχων Ελλάδας είναιτο «διπλό». Αφενός θα διατηρηθούν εντός τετράδας, αφετέρου θα συνεχίσουν να… πιέζουν τη Μιλάνο, ώστε να διεκδικήσουν την 3 η θέση.

Priceboosts κάθε μέρα |21+

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.