Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Super League Interwetten: Ο Κουλούρης λύτρωσε τον Ατρόμητο στο 90’

Super League Interwetten: Ο Κουλούρης λύτρωσε τον Ατρόμητο στο 90’

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/3/2022 21:24
Ο Ατρόμητος με γκολ του Κουλούρη στο 90’ κέρδισε με 2-1 τον Βόλο στο Περιστέρι και έκανε ακόμα ένα μεγάλο βήμα για την παραμονή, ξεφεύγοντας με +5 από την προτελευταία Λαμία και στο +10 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης. Ντένιτς (26’) και Ρεγκατέν (37’) τα άλλα γκολ, οριστικά εκτός πλει-οφ οι Βολιώτες.

Για δεύτερο σερί παιχνίδι ο Ευθύμης Κουλούρης έδωσε τη λύση για τον Ατρόμητο και με δικό του γκολ στο 90’ επέτρεψε στους Περιστεριώτες να επικρατήσουν με 2-1 του Βόλου στο Περιστέρι και να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις.

Ο Έλληνας επιθετικός εκμεταλλεύτηκε την κακή έξοδο του Παπαδόπουλου σε εκτέλεση κόρνερ του Μουνίθ και με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι χάρισε το τρίποντο στους γηπεδούχους. Μάλιστα είναι ένα ιστορικό γκολ για τον 25χρονο, ο οποίος έφτασε τα 30 με τη φανέλα του Ατρόμητου στην πρώτη κατηγορία και έπιασε τον Ναπολεόνι στην κορυφή της σχετικής λίστας.Το ματς:

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που «καίγονταν» για τους βαθμούς στη μάχη που δίνουν για τη σωτηρία και μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, απειλώντας δύο φορές στο πρώτο τέταρτο με σουτ των Τζοβάρα (9’) και Κουλούρη (12’), υποχρεώνοντας τον Παπαδόπουλο σε ισάριθμες επεμβάσεις. Η απάντηση του Βόλου ήρθε στο 19’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ, ο Γκιουλέν έκανε την προβολή, αλλά έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι. Τέσσερα λεπτά μετά ο Ατρόμητος «άγγιξε» το 1-0 όταν μετά από ωραία συνεργασία των παικτών του Κόλμαν, ο Άλιμπεκ σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Η φάση αυτή αποδείχθηκε προειδοποιητική βολή, αφού στο 26’ ο Ναμπί έδωσε με τακουνάκι στον Ντένιτς και ο Σέρβος με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0. Τρία λεπτά μετά ο Ατρόμητος πήγε να βάλει ένα απίθανο γκολ με λόμπα του Άλιμπεκ από το κέντρο, όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ.

Ο Βόλος κατάφερε να αντιδράσει στο τελευταίο τέταρτο και στο 37’ έφερε το σκορ στα ίσα. Ο Φεράρι έκανε εξαιρετική σέντρα από τα αριστερά και ο Ρεγκατέν με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γιαννιώτη για το 1-1, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνο.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι είχε πιο χαμηλό τέμπο, με τον Ατρόμητο να μην είχε τον τρόπο να δημιουργήσει προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Αντίθετα, ο Βόλος ήταν πιο απειλητικός, έχοντας καλή στιγμή με μακρινό σουτ του Νίνη στο 74’ ενώ δέκα λεπτά μετά ο Κορέα επιχείρησε δυνατό σουτ, υποχρεώνοντας τον Γιαννιώτη σε εντυπωσιακή απόκρουση στο παραθυράκι.

Στα τελευταία λεπτά ο Ατρόμητος κέρδισε στατικές φάσεις και από μια τέτοια ήρθε το νικητήριο γκολ. Ο Μουνίθ εκτέλεσε ωραία κόρνερ στο δεύτερο δοκάρι, ο Παπαδόπουλος δεν έκανε καλή έξοδο και ο Κουλούρης με κεφαλιά, πέτυχε το 11ο γκολ του στο φετινό πρωτάθλημα, λυτρώνοντας τους Περιστεριώτες.

Με το τρίποντο, ο Ατρόμητος έφτασε τους 23 βαθμούς και βρίσκεται 12ος με +5 από την 13η Λαμία και +10 από τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης, μια αγωνιστική πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας. Στον αντίποδα, ο Βόλος έμεινε στην 10η θέση με 29 βαθμούς και έχασε και μαθηματικά τις όποιες ελπίδες για τα πλει-οφ.

Ατρόμητος (Κρις Κόλμαν): Γιαννιώτης - Κιβρακίδης, Χατζηισαΐας (46' Μαυρομάτης), Παπαδόπουλος (79' Σάλομον), Τζοβάρας (46' Καστεγιάνο) - Έρλινγκμαρκ, Ντένιτς (64' Μουνίθ), Καρτάλης, Ναμπί (64' Ροτάριου)- Αλιμπέκ, Κουλούρης.

Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Παπαδόπουλος - Πουρίτα, Ρίνερ, Γκουλέν, Φεράρι - Νίνης (81' Τερεζίου), Τσοκάνης (64' Μπαριέντος) - Μπαρτόλο (46' Κορέα), Ρεγκατέν (81' Ροσέρο), Ορός (89' Σιέλης) – Σοάρες

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.