Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
4/3/2022 14:21
Ο νέος διαγωνισμός του ΟΠΑΠ Golden 21 ήρθε για να μπει στις ζωές μας και να ανεβάσει το επίπεδο του παιχνιδιού μας.

Στο Golden 21 παίζεις εσύ τα παιχνίδια που θες κάθε εβδομάδα και βάζεις τους δικούς σου όρους. Πλέον τα γκολ είναι από χρυσάφι και τα 21 γκολ κερδίζουν και χαρίζουν εγγυημένο χρηματικό έπαθλο 21.000 ευρώ αλλά και το μεγάλο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ. Κι όλα αυτά δωρεάν, χωρίς να απαιτείται κατάθεση.

Για δεύτερη σερί εβδομάδα δεν κατάφερα να φτάσω στο στόχο μου. Για την ακρίβεια έμεινα αρκετά μακριά, καθώς στα επτά παιχνίδια που ξεχώρισα σημειώθηκαν όλα κι όλα 16 γκολ. Φυσικά αυτό δεν με αποτρέπει σε καμία περίπτωση από ακόμα μία προσπάθεια.

Στους αγώνες που μου κίνησαν το ενδιαφέρον γι’ αυτό το Σαββατοκύριακο, υπάρχουν αρκετές «μεγάλες» ομάδες που παίζουν επιθετικά. Το ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Λεβερκούζεν είναι εκείνο που επέλεξα πρώτο το απόγευμα του Σαββάτου και περιμένω πολλά γκολ.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση της Ρόμα με την Αταλάντα και της Λίβερπουλ με τη Γουέστ Χαμ, πριν κλείσει το καρέ με το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμππέου». Σε όλα αυτά τα ματς θεωρώ ότι θα σημειωθούν μπόλικα τέρματα και την Κυριακή πια θα πρέπει να γίνει η υπόλοιπη... δουλειά.

Στη Βρετάνη, η Ρεν θα παίξει με την Ανζέ κι αυτό το παιχνίδι δύσκολα θα μείνει σε χαμηλό σκορ. Φυσικά δεν θα μπορούσα να μην συμπεριλάβω στο παιχνίδι μου κι αγώνες της ελληνικής λίγκς. Στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ θα παίξει με τον Αστέρα Τρίπολης και οι φιλοξενούμενοι πρέπει να επιτεθούν. Κι εδώ περιμένω γκολ. Τέλος θα προσθέσω και το ματς του Περιστερίου μεταξύ του Ατρομήτου και του Παναθηναϊκού.

Golden 21: Η 7άδα του Δημήτρη Ρήγα για τα 21 γκολ!
Η 7άδα μου

Μπάγερν Μονάχου - Λεβερκούζεν
Ρόμα - Αταλάντα
Λίβερπουλ - Γουέστ Χαμ
Ρεάλ Μαδρίτης - Ρεάλ Σοσιεδάδ
Ρεν - Ανζέ
ΑΕΚ - Αστέρας Τρίπολης
Ατρόμητος - Παναθηναϊκός


Καλή επιτυχία!