Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Ο Αλ Κελαϊφί μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών, έσπασε σημαιάκι και απείλησε υπάλληλο της Ρεάλ ότι θα τον σκοτώσει»

«Ο Αλ Κελαϊφί μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών, έσπασε σημαιάκι και απείλησε υπάλληλο της Ρεάλ ότι θα τον σκοτώσει»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/3/2022 15:03
Ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί ήταν έξω φρενών μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του από την Ρεάλ Μαδρίτης και σύμφωνα με ισπανικά Μέσα, απείλησε υπάλληλο της «βασίλισσας» ότι θα τον σκοτώσει, επειδή τον βιντεοσκοπούσε.

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποκλείστηκε από τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα με 3-1 από την Ρεάλ Μαδρίτης στο «Μπερναμπέου», κάτι που έκανε έξαλλο τον πρόεδρο των Παριζιάνων, Νασέρ Αλ Κελαϊφί.

Όπως υποστηρίζουν ισπανικά δημοσιεύματα, ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν μπήκε ουρλιάζοντας στα αποδυτήρια των διαιτητών για να διαμαρτυρηθεί για τις αποφάσεις τους. Να σημειωθεί πως η γαλλική ομάδα φωνάζει για επιθετικό φάουλ του Μπενζεμά στον Ντοναρούμα στη φάση του γκολ της ισοφάρισης.

Ο ισπανικός ραδιοφωνικός σταθμός Onda Cero αναφέρει ότι ο Αλ Κελαϊφί και ο αθλητικός διευθυντής Λεονάρντο συμπεριφέρθηκαν επιθετικά. Όταν ο διαιτητής Μάκελι τους ζήτησε να φύγουν, μπλόκαραν την πόρτα και ο πρόεδρος σκόπιμα και επίτηδες χτύπησε μια από τις σημαίες του βοηθού, σπάζοντας την. Το περιστατικό καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα από τον Ολλανδό διαιτητή.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της Marca, ένας υπάλληλος της Ρεάλ Μαδρίτης λέγεται ότι κινηματογράφησε το περιστατικό στο οποίο ο Αλ Κελαϊφί φέρεται να είπε: «Θα σε σκοτώσω». Σύμφωνα με το Cadena COPE, ο αθλητικός διευθυντής Λεονάρντο ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο. Η Marca υποστηρίζει επίσης ότι η UEFA εξετάζει επί του παρόντος το υλικό προκειμένου να αποφασίσει για μια ανάλογη τιμωρία.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.