Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Αμφίρροπες μάχες στα προημιτελικά

Γιουρόπα Λιγκ: Αμφίρροπες μάχες στα προημιτελικά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
18/3/2022 14:49
Αμφίρροπες αναμετρήσεις προέκυψαν στην κλήρωση για τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ. Ξεχωρίζουν τα Άιντραχτ Φρανκφούρτης -Μπαρτσελόνα και Λειψία - Αταλάντα.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στην Νιόν η κλήρωση των προημιτελικών του Γιουρόπα Λιγκ καθώς και οι διασταυρώσεις έως τον τελικό. Από την κλήρωση προέκυψαν τέσσερα αμφίρροπα ζευγάρια, με καμία ομάδα να μην είναι το ακλόνητο φαβορί.

Ξεχωρίζει η ιταλο-γερμανική μονομαχία ανάμεσα σε Λειψία και Αταλάντα, με τους «μπεργκαμάσκι» να καλούνται να αφήσουν εκτός ακόμα μια γερμανική ομάδα μετά την Λεβερκούζεν. Κόντρα σε γερμανική ομάδα τίθεται αντιμέτωπη και η Μπαρτσελόνα, η οποία θα παίξει με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, την μοναδική ομάδα που έχει κατακτήσει στο παρελθόν τη διοργάνωση από τις 8 ομάδες που συνεχίζουν. Μάλιστα οι «αετοί» θα βρουν ξανά ισπανική ομάδα μπροστά τους μετά την Μπέτις στη φάση των «16».

Η αγγλική Γουέστ Χαμ που άφησε εκτός την πολυνίκη του θεσμού Σεβίλλη θα αντιμετωπίσει την γαλλική Λυών, η οποία απέκλεισε την Πόρτο. Τέλος, τα δύο αουτσάιντερ, Μπράγκα και Ρέιντζερς κληρώθηκαν μεταξύ τους, με τους Σκωτσέζους να είναι αήττητοι στα 13 τελευταία παιχνίδια κόντρα σε πορτογαλικές ομάδες.

Αναλυτικά τα ζευγάρια και οι διασταυρώσεις:

Προημιτελικά:

Λειψία – Αταλάντα
Άιντραχτ Φρανκφούρτης – Μπαρτσελόνα
Γουέστ Χαμ – Λυών
Μπράγκα – Ρέιντζερς

Ημιτελικά:

Λειψία/Αταλάντα – Μπράγκα/Ρέιντζερς
Γουέστ Χαμ/Λυών – Άιντραχτ Φρανκφούρτης/Μπαρτσελόνα


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.