Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Προτάθηκαν Ντι Φραντσέσκο και Πελεγκρίνο για τον πάγκο

ΑΕΚ: Προτάθηκαν Ντι Φραντσέσκο και Πελεγκρίνο για τον πάγκο

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
14/4/2022 14:01
Η ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενού της προπονητή και προτάθηκε ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο, με την Ένωση να ξεκαθαρίζει πάντως ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα ο Ιταλός τεχνικός. Λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και το όνομα του Μαουρίσιο Πελεγκρίνο.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος εκτελεί χρέη υπηρεσιακού κόουτς και κάθεται στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο για να ολοκληρωθεί ομαλά η σεζόν. Ήδη στο «δικέφαλο» εξετάζουν τους υποψήφιους για τη διάδοχη κατάσταση, μετά τις φετινές αποτυχημένες κινήσεις αρχικά με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς και στη συνέχεια με τον Αργύρη Γιαννίκη.

Το όνομα που βγήκε προς τα έξω την Πέμπτη (14/4) είναι αυτό του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο. Ο 52χρονος τεχνικός κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά, μετά το αποτυχημένο πέρασμά του από τη Βερόνα. Νωρίτερα είχε εργαστεί δίχως επιτυχία στην Κάλιαρι και τη Σαμντόρια.

Ο Ντι Φραντσέσκο έφτιαξε το όνομά του ως προπονητής στα μέσα της περασμένης δεκαετίας, όταν κάθισε στην άκρη του πάγκο της Σασουόλο με ιδιαίτερη επιτυχία.

Ακολούθησε το πέρασμά του από τη Ρόμα για μία διετία (2017-19) και στη συνέχεια η καριέρα του πήρε πτωτική πορεία.

Οι εκπρόσωποί του βρέθηκαν στην Ελλάδα την Τετάρτη (13/4) και είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας αλλά και στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων.

Από την ΑΕΚ πάντως ξεκαθαρίζουν ότι ο συγκεκριμένος κόουτς δεν αποτελεί τη δεδομένη χρονική στιγμή προτεραιότητα και συνεχίζεται η αναζήτηση του εκλεκτού για το «τιμόνι» της ομάδας.

Πάντως η έντονη φημολογία συνεχίστηκε κι αυτήν τη φορά είχε να κάνει με τον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο.

Ο 50χρονος Αργεντίνος παραιτήθηκε στις 23/3 από την άκρη του πάγκου της Βελέζ Σάρσφιλντ, ενώ στο παρελθόν έχει εργαστεί επίσης στις Λεγκανές, Σαουθάμπτον, Αλαβές, Ιντεπεντιέντε, Εστουντιάντες και Βαλένθια.

Μάλιστα φαίνεται ότι απασχολεί έντονα η περίπτωσή του τους διοικούντες την Ένωση.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.