Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λιντς: Οπαδοί αγόρασαν σελίδα εφημερίδας για να ευχαριστήσουν τον Μπιέλσα

Λιντς: Οπαδοί αγόρασαν σελίδα εφημερίδας για να ευχαριστήσουν τον Μπιέλσα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
16/4/2022 20:41
Συγκινητική ενέργεια από οπαδούς της Λιντς, οι οποίοι αγόρασαν σελίδα από την «La Capital», τηn παλαιότερης εφημερίδα του Ροζάριο, για να δημοσιεύσουν ένα ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Μαρσέλο Μπιέλσα για την προσφορά του στα «παγώνια».

Στις 27 Φεβρουαρίου η διοίκηση της Λιντς ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Μαρσέλο Μπιέλσα μια ημέρα μετά τη νέα βαριά ήττα της ομάδας από την Τότεναμ. Ο Αργεντινός τεχνικός είχε αναλάβει τα ηνία της ομάδας τον Ιούνιο του 2018 και τη σεζόν 2019-20 την οδήγησε στην επιστροφή της στην Πρέμιερ Λιγκ μετά από 16 χρόνια, με αποτέλεσμα να λατρευτεί από τους οπαδούς της. Οι επιτυχίες συνεχίστηκαν, αφού την περσινή σεζόν ο «El Loco» οδήγησε την Λιντς στην 9η θέση της Πρέμιερ Λιγκ, συγκεντρώνοντας τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών νεοφώτιστης ομάδας την τελευταία 20ετία. Η φετινή σεζόν όμως δεν εξελίχθηκε το ίδιο επιτυχημένη και σ’ αυτό έπαιξαν ρόλο και οι σοβαροί τραυματισμοί βασικών παικτών όπως οι Φίλιπς, Μπάμφορντ, Κούπερ κ.α.

Μετά την ήττα από την Τότεναμ η διοίκηση της Λιντς απομάκρυνε τον Μπιέλσα από τον πάγκο της ομάδας, με τον κόσμο να μην είχε ευκαιρία να αποχαιρετήσει τον Αργεντινό τεχνικό.

Ένα γκρουπ φίλων της προχώρησαν σε μια συγκινητική ενέργεια, καθώς αποφάσισε να αγοράσει μια σελίδα από τη σαββατιάτικη (16/04) έκδοση της La Capital, της παλαιότερης εφημερίδας του Ροζάριο (τόπος γέννησης του Μπιέλσα), προκειμένου να δημοσιεύσει ένα ευχαριστήριο κείμενο προς τον Αργεντινό κόουτς.

Στη σελίδα αναγράφεται ένα μεγάλο «Ευχαριστούμε Μαρσέλο» και από κάτω αναφέρεται ένα συγκινητικό μήνυμα στα ισπανικά, με τους οπαδούς να μην δημοσιεύουν τα ονόματα τους:

Μας υπενθύμισες ότι το ποδόσφαιρο μπορεί να είναι όμορφο και ότι μια ομάδα μπορεί να είναι μεγαλύτερη από το άθροισμα των μερών της. Η ομάδα πάνω από τα πρόσωπα.

Και μας έδωσες πολλά περισσότερα από το ποδόσφαιρο. Καθοδήγησες την ομάδα στην πανδημία και μας έφερες κοντά ενώ ήμασταν όλοι χώρια. Μας δίδαξες ότι η ακεραιότητα και η ευπρέπεια έχουν σημασία, σε καλές και κακές στιγμές.

Αγκάλιασες τους φόβους μας και μετέτρεψες την απελπισία μας σε ελπίδα και τους ποδοσφαιριστές μας σε ήρωες. Μας βελτίωσες όλους.

Αποκατέστησες την περηφάνια μας, μας έδωσες χαρά και δημιούργησες πολύτιμες αναμνήσεις που θα διαρκέσουν μια ζωή. Και ήταν όμορφο, Μαρσέλο. Και θα είναι πάντα τόσο πολύ όμορφο. Σε ευχαριστούμε





Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.