Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ποτσετίνο: «Ο Εμπαπέ κι εγώ έχουμε 100% πιθανότητες να παραμείνουμε στην Παρί»

Ποτσετίνο: «Ο Εμπαπέ κι εγώ έχουμε 100% πιθανότητες να παραμείνουμε στην Παρί»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
28/4/2022 16:34
Σχεδόν βέβαιη θεωρεί την παραμονή του ίδιου αλλά και του Κιλιάν Εμπαπέ στην Παρί Σεν Ζερμέν τη νέα σεζόν, ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

Ο Αργεντινός προπονητής κατά γενική ομολογία έχει αποτύχει στην άκρη του πάγκου της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, κι αυτό διότι σε ενάμιση χρόνο παρουσίας στο «τιμόνι» των Παριζιάνων, μετράει δύο αποτυχίες στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Παράλληλα πέρσι δεν κατέκτησε ούτε το πρωτάθλημα Γαλλίας τερματίζοντας πίσω από τη Λιλ. Βολεύτηκε βέβαια με το Κύπελλο, νικώντας στον τελικό τη Μονακό.

Φέτος η κατάσταση δεν άλλαξε δραματικά, παρά τις σπουδαίες κινήσεις ενίσχυσης που πραγματοποιήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι, με κορυφαία φυσικά την απόκτηση του Λιονέλ Μέσι, με τον Αργεντινό πάντως να μην κάνει τελικά τη διαφορά.

Η πορεία της Παρί σταμάτησε στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ όπου αποκλείστηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης με επική ανατροπή. Το πρωτάθλημα έχει καταλήξει ήδη στο «Παρκ ντε Πρενς», τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε, όμως στο Κύπελλο Γαλλίας αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων κι αποκλείστηκε εντός έδρας από τη Νις στα πέναλτι.

Τα αρνητικά αποτελέσματα και η κακή εικόνα της ομάδας έχουν φέρει κοντά στην πόρτα της εξόδου τον Ποτσετίνο, με τον ίδιο πάντως να θεωρεί ότι θα συνεχίσει στον πάγκο του κλαμπ.

Το ίδιο πιστεύει και για τον Κιλιάν Εμπαπέ ο οποίος μένει ελεύθερος κι αναμένεται στα τέλη Μαΐου να ανακοινώσει την απόφασή του για το μέλλον του.

Μιλώντας πριν το εκτός έδρας παιχνίδι με το Στρασβούργο για το θέμα, ο άλλοτε τεχνικός της Τότεναμ επισήμανε:

Έχω 100% πιθανότητες να μείνω στην Παρί Σεν Ζερμέν του χρόνου, το ίδιο και ο Κιλιάν Εμπαπέ. Στο ποδόσφαιρο όμως, ποτέ δεν ξέρεις, μπορείς να περιμένεις τα πάντα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.